Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Régen bútorlap lábazat volt, és simán faéket használtunk a szintezésre.
Persze ez a műanyag tekerős kényelmesebb, meg ha aláfolyik a víz, nem rohad szét a lábazat, de csinálhatnák jobb anyagból, hogy ne törjön ki ha kihúzom, meg visszatolom.
Sok választás nincs mert egykutya,egyszer épp kész voltam,elvittem a létrát,nő mondja fel kéne még rakni valami bizbaszt,felmásztam az alsóra jobb híjján,nem kellett volna,egy zökkenés,kinyiffant.
Szedhettem szét az egybecsavart alsókat hogy kicseréljem ezt a szart.
Majd jön a fő elemző azt megmondja nektek a tutit.
Ezek baromi jók. De akkor mit raksz helyette ?
Sima kerámia csempét viszi, de a gresslapot csak a nagyon jók.
Konyhaszekrény alatt minek járólap? Tiszta pénzkidobás
Most ez a divat. Pesti bölcsészeknek kell a vályog parasztház feeling, szerintem még direkt feláras is
Ki ez a szerencsétlen hadirokkant, akinek műláb helyett csak seprűt faragtak be?!
Bár tulajdonképpen praktikus, hasznossá tudja tenni magát....
ilyen 10 ezer körüli csempevágóval dolgozott már valaki ?
mert 30 körül vannak jók de kb 10 csempét kell vágnom vele kár lenne enbyit kiadni
a vékony csempét a vidiás karctű is viszi de ezt a vastagot nem tudta annyira bántani hogy jól törjön
Tudom, az a terv. Ez egy nyaraló, pestieké. Így próbálok úgy számolni. De fogalmam sincs mi az ár, ezért is érdeklődök.
Nem, te sötét bástya. Azt írtam hogy 1000/nm!
Mondjuk fel sem merülhet, hogy egyszer is sikerül
Egyedi ár lesz, mert itt az időt kell kifizetni, nem a munka nagyságát... nyilván így nem lehet kalkulálni, de pár 10e Ft, a kiszállás, glettelés, csiszolás, festés... mondjuk te is meg tudod csinálni....
De gyűlölöm a műanyag állítós lábat.
Hát, nem sikerült neki.
hát nem úgy írta, hogy 1000 Ft/nm Akkor Ő nem tud fogalmazni és te nem tudsz értelmezni Többek között ezért is vagytok HAB-osok
nekünk a konyha durvább ettől
addigra már kb minden zseton elment aztán a konyhaszekrény alatt egész más típusú a járólap
a budiban az összes járólap kicsit lepattogott szélű
bár a fuga miatt csak néhány látszik, tüzépen anno ingyen adták mert visszahozták és kiválogatták a szarokat
aztán ami kicsit szar volt vittük
1000nm?Már megint mit nézel, Cseh2-t?
Megint nem tudsz szöveget értelmezni.....
nem csak ilyen felemás színű a járólap a dizájn miatt
Belerak egy csomó pénzt, aztán a kosz és a penész megeszi. Szereltünk egy 6milliós!! konyhát gépek nélkül. Arra lusta volt hogy felmosson. A klímások elhúzták a kanapét, macskahúgy és kosz. Eszébe se jutott hogy takarítson, vissza lett tolva és kész. Az udvaron egy új cx5 mazda meg egy zsírúj lakóautó. Fel voltak háborodva mert a csöpögő sarokszelepre nem kötöttük be a csapot... mindegyik ilyen akit ismerek, még olyan emberrel nem beszéltem aki azt mondta hogy milyen szép rend volt a hollandnál.
1000NM? Az 1 millió Ha glettelni nem kell sehol, csak a szín kell rá azt felért elvállalom Mindegy mi a a szín azt úgy is bekeverik a festékboltban két erős hétvége oszt megvagyok vele
komolyan mondom hogy a mi full sóher házunk amit apóssal lapátoltunk össze különb mint sok új építésű ház
nekunk 4,5 millából kijött ami havernak 7ből( neki dupla a garázs ennyivel másabb a 2 ház+3 méter)
volt kint dolgozni ismerős Azt mondja jó buli volt mert nem kellett időt tölteni a glettelgetéssel csiszolgatással, cizellálással Ami nagyjából lejött a falról az lejött, azt ment rá az új festés.
kb 30 milla volt csak az istálló felújítás kb 10-12 éve
szóval nem sóherek csak nekik a szép az mást jelent