Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Orosz oldalakon, szerencsére.
ingyen köt
én mostanában a kukába teszem a betont
ha már rá vagyok kényszerítve hogy a heti 1kuka ürítésre akkor legyen benne valami
mert kb 3 hetente telik meg
Merre jártál?!
Olcsó, a fene tudja, jelenleg 24000/ köbméter alatt saját keveréssel nem jön ki. ....persze ez egy kis helységnél tényleg nem sok ellenben ott van a régi feltörése, kihordása eltüntetése és megvárni míg az új megköt........és az idő is pénz.
No ez a lényeg, hogy aki gondosan jár el az kijavítja az "elődje" hibáit és nem tetézi azt, a festőnk eredetileg 20 zsák glettanyagot vett, de a végére 47-et használt el (ráadásul nem számolta fel mondván, hogy anyagostól egyeztünk meg és nem csinál segget a szájából ) mert a kőműves által hagyott fal és ami lejött a meló közben annyit igényelt.
De a ház sárból döngölt ócskaság, betonalap nélkül. Ha ott elkezdesz csákányozni, akkor dőlnek a falak is.
fel kellett volna verni, a beton olcsó
Azota egy 5öt tuti elmaszkaltam,de nem voltam sehol.
Nekem repedezett / töredezett aljzatbeton volt az egész konyhában, ökölnyi kráterekkel. Irdatlan mennyiségű (és árú... ) önterülő masszával lett kiegyengetve burkolás előtt (21 éve).
Vagy feldobnak egy bélást, hogy melyikük öntse ki önterülő trutyival...
a csempe fasza lesz mert én verem le a régit, én vakolom be a helyét és én teszem fel az újat
szóval nem mutogathatok senkire sem
Tudja fene,de tokmindegy,mert a bontottnak is ugyabaz a baja,reccsen a 3-4,es mivel menni kell,eroltetik mig ki bem nyiffan az egesz.
havernál amikor aljzatbetonoztunk akkor volt egy kis hiba, ami vas mellett húzta le valaki rálépett és nem vették észre, aztán lett benne középig kb 2 centi
akkor már én is észrevettem aztán szóltam hogynem fasza
felemelte a vasat dobott pár kanál betont a lyukba kartecsnivel elpiszkálta aztán jólvan
na ez utána 2 zsák padlopon volt
Tehát ha a kőmíjes nem pont vízbe tette a betont és amúgy is lejt az egész 6 irányban akkor a burkoló vállat vonva megcsinálja gyorsan ahogy sikerül és ha szar akkor a kőmíjesre mutogat, hogy hát ő csinálta szarul.
Nem lassúnak.....hanem gondosnak.....
Ja kérem, a kőműves munkáját mégsem a burkolónak kellene pótolnia....
sima léccel lehúzott beton volt
20éve ugrálunk rajta és hibátlan
amikor kész volt elszórtam 3 kiló 8-as anyát hogy hány helyen kopog de sehol sem
profinak nem feltétlen kell lassúnak lenni
Ja, ha elő van készítve a felület meg minden, de ha csak nekiesik mint a fasz tudja mi a fasz tudja minek akkor az a lap 1-2 év múlva mozogni fog ellenben azonnal girbe-gurba lesz.
látnád miket csináltam már az asztrába
pl a tolató lámpát a ködlámpa kapcsoló kapcsolja fel
nem azért mert nincs 1200ft a tolatólámpa kapcsolóra, csak szar helyen van és nem volt kedvem kiszedni
burkoláshoz, kőmüveléshez, ács/tetőfedéshez, lakatosmunkához mindenki ért, de még az autójavitáshoz is
A jó szakembört meg kell becsülni. Egy profi megoldás féklámpakapcsolóra:
nálunk 20+25nm járólapot egy nap alatt lazán lepakolta az ember
másik nap meg a felmosószegély meg a fuga

amúgy láttam embert aki csempéz, szóval értek ehhez is, hiszen mindenhez is értek, még ahhoz is amit nem ismerek
Háááát annak pont nem.....ez annak annyi aki gányol.....láttam konyító embert és valódi hozzáértőt aládolgozással miegyebekkel burkolni.......a drága hozzáértő kicsit többet dolgozott rajta mint a konyító aki nekiállt a ragaccsal és a vágóval miegymással és viszonylag hamar végzett míg a hozzáértő a kb 15nm-t másodmagával az alámunkákkal együtt 4 napig csinálta igaz több mint a 3X-ért mint a konyító........, de mégis akkor melyikük melója ért többet?
Vegyél be két Kamagrát, és pöccsel elvágod a csempét!