t.hajeszem euró 3-as volt az azért szeretett füstölni rendesen A mostanit nem tudom, mert okosan az autó aljának leg közepén van a kipuf, hogy a bogyóféléket ne ingerelje
vidd még el egy 5-6 helyre alkalmanként 1 20-asért Még is mire számolsz. Az a néhány műhely ami ilyennel foglalkozik teli van munkával mint kutya bolhával. Beviszed azt oda kerül a salgó polc aljára majd sorra kerül valamikor. Nekem érden szerencsém volt bementem a műhelybe már csavarta is fel a faszi a gépre (pedig nagyon nem unatkoztak) kb. 2 perc alatt kiderült, hogy melyik mennyivel tol többet. Majd mondta, hogy hívnak kb. 2-3 hét múlva mikor elkészül Akkor mondtam,hogy az nagyon nem lesz úgy jó, mert dolgozna az autó. Aztán rámutatott a polcra ahol lógtak a dugványozok, mint dísz a karácsonyfáról azt mondta azok is dolgoznának Akkor jött a letérdeplés Ez volt hétfőn Mondtam, hogy csütörtökön viszem a gyereket pestre tornára visszafelé nem-e beugorhatnék a feljavított dugványozókért Azt, mondta no meglátja majd, hogy alakul Aztán csütörtökön addig ordítattam a 2 éves gyereket a műhely előtt a babkocsiba, hogy végre meg lett mert már nem bírták hallgatni. Egyébként mibe kell?
Nekem pl a rönyóba tudok 40-ért felújítottat bontóba ha leadom a régit
Bogyó, hihetetlen hogy te mennyire be tudod nyalni amiket olvasol a neten. Azt ugye elfelejted hogy utána szinte mindegyik gyártó elbukott a teszteken... mindegyik csalósnlett csak egyik sem lett nagy dobra verve.
A csóró magyarnak, ha összegründolt 10 év alatt mondjuk 3 és fél millát, akkor nem LPG-s (tehát spórolós és környezetkímélő) vadiúj Dacia Sandero-t vesz belőle, hanem 12 éves, 200 ezer km-re visszatekert, fekete színű 3-as DÍZEL BMW-t. Mert az a menő. Amíg ez így lesz, addig meg is érdemeljük.
Ezzel a negatív kivételezéssel ölik meg a gazdaságot felénk, csak akkor leszek híve az ilyen környezetvédelemnek ha az majd a világ minden országára vonatkozni fog ugyanúgy bangladesre és indiára mint felénk, amíg nem addig igen nagy a versenyelőnyük velünk szemben vagy pedig olyan áron adják az új autót, hogy a legcsövesebb magyar is meg tudja venni minimálbérből a megélhetés mellett.
Ez nagy divat volt kamionos körökben is évekig, ma már legfeljebb csak ha nem jár nyugatra mert ott ellenőrzéskor ráteszik a gépet és ha kiderül, hogy ki van kötve az adblue akkor böri is lehet, de a bünti biztos akkora, hogy nem fog többet vállalkozni a cég egy darabig..........amúgy ez elvileg érvényes minden járműre csak hát azt nem tudom, hogy a szgk-kat mennyire ellenőrzik kint ez ügyben?
egy euró 6-os dízelt mellétennék a tiédnek, melyik szennyezi jobban a környezetet
Hagyjuk már ezt a füstokádó dízeleket. Nincs már ilyen 5 éves autóba
Az idióta méregzöldek(meg te) rugóznak ezen, pont akkor akarják már megtiltani, amikor már alig szennyezi a környezetet.
Valaki múltkor linkelt egy videót ami szerint a világ összes működő járművének együttes károsanyag kibocsájtása sem éri el az összes környezetbe kerülő káros anyag 1%-át sem
Ezen oknál fogva a legutolsók között kellene keresni a járművek kibocsájtásában a mumust Csak hát az az üzlet
Azt gondoltam, ma talán tudok menni egy csöppet motorral! Remekül "sütött" a Nap!! Aztán inkább megint autóval mentem, nem tehetek róla , és egy melegvérű állat vagyok!! Ráadásul még a talpam sem szőrös! Ezért inkább megint autóval mentem. Szánom bánom a vétkemet, de ez van. Szurvakencségelni mégsem akarok!
De volt N-es 20d-nk is. Az is jó motor amíg jó, mondjuk 200ezerig, utána már újra kell cserélni azt meg bezúzni. A VW ennyiből jobb, az új korában is olyan mint 400-ezernél es olcsóbb jóval
De ha jó dízel kell valaki ek akkor a honda 2,2 150 de inkább 180 lovasa a tuti. Az olyan csendes mint egy benzines
Én elhiszem. Hisz a kipufogógáz tuti nem itt távozik
Kolléga Mercije is kormolt rendesen regeneráció közbe. Az hülye meg mindig leállította mert azt hitte baja van a motornak, de az újraindítástól megjavult.
Mire elvitte szervizbe, és felvilágosították hogy azt hagyni kellett volna, közölték vele hogy DPF csere lesz
Akkor az még tényleg jó haveromnak is van egy ilyen, 318-as, gyönyörűen jár, gyönyörű a kocsi, persze már bedobja a dpf-et, le van kormolódva, nem is csoda hiszen szinte csak városban használja. Mondtam neki hogy szedesse le a szívósort meg a dpf-et és mosassa ki, meg tudják csinálni hibátlanra. Erre a reakció, á inkább kiütöm belőle és a csippes kiírja. Na mondom ez az, megjöttünk
Ott a fokter vilmos van. Voltam már a műhelyben a retyó dugványozokkal. a győri gyerekek műhelye és felszereltsége NASA ahhoz képest. Bár ez már 4 éve volt.
szuper jók az interdízeles vidik (tartalmilag) mert a cigány gyerek ért a filmkészítéshez a fele film elmosódott életlen Semmire rá nem tud fókuszálni na mindegy hagyjuk
Zolika keress ki nekem légyszi onnan olyan videót amikor magasnyomású szivattyút újítanak az is érdekelne, te hamarabb megtalálod
Látom, nem sok új dízeled volt még A fauvé gruppnál persze hogy nem tudták megoldani ezt, ott arra ment a mérnök-óra, hogy kifejlesszék a csaló dízelt
A DPF pont arra van, hogy megfogja azokat a részecskéket, amik aprók, és nem égtek el...
M-es még, a legelső, amit e90-be raktak. A DPF szarakodott, visszaszámolt 200 ekm-től, mikor megvettem, soknak tűnt... de egyszercsak már 5 ezret mutatott, meg olyan bénán is ment a gép. No elvittem egy szakihoz. Aszonygya semmi baja, csak rég volt regenerálva... aztán rájöttünk, hogy mivel ez a legelső DPF-esek közt van, még a reg nem olyan kiforrott - ha egy pillanatra is 2000 alá esik a fordulat, leáll... na most az nekem 6-ban az 120 ezért nem volt reg egy ideje. Nosza, elindítottuk notiról, 4-be irány az országút, 2500 ford. Negyed óra alatt kész volt, mérés szerint 95%-os mondja ember, kinullázza, és mehet még 150 ezret....
Nekem pl a rönyóba tudok 40-ért felújítottat bontóba ha leadom a régit
Hagyjuk már ezt a füstokádó dízeleket. Nincs már ilyen 5 éves autóba
Az idióta méregzöldek(meg te) rugóznak ezen, pont akkor akarják már megtiltani, amikor már alig szennyezi a környezetet.
Valaki múltkor linkelt egy videót ami szerint a világ összes működő járművének együttes károsanyag kibocsájtása sem éri el az összes környezetbe kerülő káros anyag 1%-át sem
Ezen oknál fogva a legutolsók között kellene keresni a járművek kibocsájtásában a mumust
De ha jó dízel kell valaki ek akkor a honda 2,2 150 de inkább 180 lovasa a tuti. Az olyan csendes mint egy benzines
Kolléga Mercije is kormolt rendesen regeneráció közbe. Az hülye meg mindig leállította mert azt hitte baja van a motornak, de az újraindítástól megjavult.
Mire elvitte szervizbe, és felvilágosították hogy azt hagyni kellett volna, közölték vele hogy DPF csere lesz
dpf megfogja, ez igaz utána elégeti, és még kisebb részecske lesz
szuper jók az interdízeles vidik (tartalmilag) mert a cigány gyerek ért a filmkészítéshez a fele film elmosódott életlen
Zolika keress ki nekem légyszi onnan olyan videót amikor magasnyomású szivattyút újítanak az is érdekelne, te hamarabb megtalálod
A DPF pont arra van, hogy megfogja azokat a részecskéket, amik aprók, és nem égtek el...