Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legjobb szín a pezsgő metál, utána a ezüstmetál
a leggevibb a fekete, erre asszony is rájött már
ebben a taknyos időben 80-100 km és szarabbul néz ki a toyota mint az astra amit nyár elején mostam utoljára
igaz először is a múlt évben
idén augusztus elejére van tervezve egy teljes mosás mert műszski lesz
Bízd a dokira, ne kísérletezz!
Blökinek lehet adni valami fájdalomcsillapítót?
Elvágta a tappancsát,volt dokinál 3 napja,be van neki kötve,tegnap óta fáj neki,kéne valami de ember cuccot nem adnék.
Viszont sanálom,megszakad a szivem.
Mondjuk 3 óra és megy vissza dokihoz,akkor nyit.
A 10 millás ótót tizedáron vettem és ment az biza vagy 100 km-t.
Amúgy ha nem vagyok olyan maximalista máig menne,csak lógna a bele a rozsdától.
De hát tóljuk át vizsgán az nem jáccik.
A tesztautó amit vezettem, az pont ilyen színű (és felszereltségű) volt.
A babakék is feláras szín volt a rönyónál, de - bár nejemnek az is tetszett - arra azért nem voltam hajlandó.

https://totalcar.hu/tesztek/20...
A Zoli még egy métert se vett a "frissen vett", használt furgonjával, de ha jól értelmezem, akkor itt-ott már kellett rá költenie.
Na jó de egy megalkuvás mentes ellenzéki soha nem a zsebe miatt dönt a babakék mellett hanem a pártszimpátia mindenekfgelett,ezért hajlandó nagyobb terhet vállalni.
...főleg ha 8 év alatt mész vele 50 ezret... ehhez nekem nem kellett 2 év akkoriban (2007-2012) inkább csak 1,5 év... pedig én nem is az az áruterítő ügynökféle vagyok.
Főleg ha az az olcsó, öreg autó olyan, hogy baszik elromlani - lásd Yaris.
Minél öregebb és értéktelenebb az autó, nyilván annál kisebb az értékvesztés, ebben semmi csoda nincs. Meg az újan olcsóbbra is kevesebb, mint egy 40 millásra... ezeket a dolgokat tudjuk. Az a kérdés, ki mit tud kigazdálkodni
Na, én meg 2007-ben vettem 6,5-ért, most talán kapnék 1,5-t, vagyis évi 357 ezer és ez CSAK az écs. Adók, fenntartás, stb. nincs benne.
Így érdemes kocsit venni

ui: mondjuk, inkább nem írom ide, hogy ez az 5 milla hány havi bevétele a családi vállalkozásunknak, mert kiutálnátok, mint Alfát
Bocs: 7 évig használtam, nem nyolcig.
A Yarist én is 770-ért vettem, 550-ért adtam el, és 8 évig használtam. Egy akksit, egy garnitúra első fékbetétet, meg egy garnitúra olcsó téligumit költöttem rá 8 év / 50 ezer km alatt. Soha nem lesz még egy ilyen autóm, ami ennyire kevésbe fájt.
nekem 15 év akatt 800(9-10 havi munkabérem volt)a bukó az asztrán
meg max 300 amit költeni kellett rá
szóval nincs egészen évi 100 pénz mínusz
így érdemes kocsit venni....
most még átlököm műszakin utána le lesz lakva teljesen aztán mehet a vasba
Kispályás figura vagyok - ehhez kellett kispályás ÚJ autót venni. Közöd?
Az lehet, de azért ezt leginkább csajoknak veszik városi szaladgálónak - arra meg majdnem mind1 az a 25 LE. Azt se tudják, mi a különbség a 3 meg a 4 hengeres közt
Én valószínűleg utolsó autónak vettem az ISS-t, így semennyit nem bukok rajta - ha nem kell eladjam. Használom (használni szeretném) 10-15 évig, oszt csá!
Persze, csak azt próbáltam Bogyónak elmondani, hogy ő egy év és 3000 km alatt többet bukott már ennél
Csak bosszantom az öreg komcsit
A "kicsit gyengébb" az az előző generációs, a 900 köbcis, végtelenül útálatosan vezethető motorjával. Nem duma, próbáltam azt is.
Nekem már van - 4.059-ért.
4,5-ért ott van hirdetve ilyen 100ZEN fidesz színű null kilométeresen,szalonból, szted mit adnának a tiedért? A kicsit gyengébb tavaly ősziek meg 3,5...
6 év alatt nem 400 a bukó hanem az infláció is mellé
mert most a vételàr-400 ezer közel nem annyit ér mint 6 éve
Mondom: NEM eladó, csak azért írtam hogy pl. most már nem is tudnám megvenni. (A xarabb , ÚJ motorverzióval meg nem is biztos hogy kéne...)
jaja, majd utána villoghatok az ellenzéki színű járgányommal!