Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt csak te magyaráztad bele (megint)
Elkapták elég sokan otthonról. Kollégáim egy része a gyerekektől kapta el akik az iskolából vitték haza. A másik része ezektől a kollégáktól.
Te látsz háttérhatalmat meg összeesküvést a dologban, de én vagyok az alufólia sapkás, mert elfogadom és betartom a szakemberek ajánlásait
Jóvan hagyjuk.

(Amúgy megint nem én hoztam fel ezt a témát.)
Igen, de hiába ha már előbb fertőz.
Meg ugye ezekben az esetekben lenyomozták a fertőzési láncot, mert ha a kórházi protokollal van gond, annak ki kell derülnie, hogy megváltoztassák.
Azért valljuk be, aki már járt pár ilyen helyen, vagy csak tyúbon nézi hamar rájön - hogy ezek a hágók kibaszott egyformák 10 után a másik 10 már nem akkora bumm
Én pl. az osztrák részeknél már többre értékelem a délebbre lévő olasz részeket, sőt akár a horvát hegyeket is - mert ott legalább nyáron meleg van... nagyon frenky júniusban 5 fokban a havas csúcsok között motorozni, de mikor esik és fúj a hideg szél és ködös minden - akkor annyira nem
Ez logikailag sántít... a szakmabeliek mind elkapták OTTHONRÓL, aki nem kovidos helyen dolgozik, azok meg fura módon NEM kapták el otthonról
Nekem az összes haverom lazán kezelte... biztos azért, mert mind ilyen alufólia sapkás, mint én Kettő volt kovidos, mind2 lazán, 1-2 napnyi náthás tünetekkel vészelte át.
A fiam betartott Pesten minden ésszerű óvintézkedést, mégis elkapta, ő 1 napig volt lázas, másnap már jól volt - mindeközben a vele 1 háztartásban élő barinőjének qtya baja sem lett - igaz, ő óvónő, és az influ minden verziójával találkozik már az elején, szóval az immunrendszere biztosan 7próbás

Azt már kezdem sejteni, hogy a nagyok mit nyernek a kovid pánikon, de azt, hogy az ilyen bérrettegők mint te, mit, azt még nem vágom...
Nem, nem tagadom a vírust, sosem tagadtam, hisz kimutatható valamilyen betegség csak az a baj, hogy a nem-célcsoportot jobban sújtják az intézkedések, mint amennyire a védetteket segítik.
Az mindig elfelejted, hogy én nem tűzoltó vagyok, hanem "kvázi szakmabeli", és belülről látom a dolgokat.
Gondolom hogy a családtagokon (otthon) előbb jelentkeztek a tünetek....
menetrend szerinti agyfasz,De ez jó.

http://youtu.be/be83O4wrjGg
De nincs értelme ha egyszer elkapja. Egy kérdés. Kimutatja a teszt hogy az ember hol kapta el? Csak mert megint határozottan állítod hogy mindenki aki elkapta, az otthon kapta el.
Tehát akkor egyetértünk hogy a maszk és az előírások hatásosan védenek, ha betartják.
Szerintem is csak elsikkadnak a tünetek enyhe esetben, de ezt nem tudom.

A tesztek amúgy nagyon pontosak. Pontosan azt mutatják amire készültek, de ez a vírus elég trükkös. Ezért nem megbízhatóak a tesztek végeredményben, csak egy segítség, egy plusz infó az orvosnak, de önmagában nem ér semmit. Általában több féle tesztet használnak és a tüneteket is figyelembe veszik. Kezelni amúgy is csak a tüneteket kell.
Akkor mi is az értelme? Egész nap a covidosok között vannak, nyakig beöltözve, majd hazamennek és elkapják.
én mindent értek
de végül elkapta ez a lényeg és pont azért mert a gyerek nem lehet a mezőn kikötve suli után
ugyanazt írjuk csak más oldalról
tehát ha a lászlóban egy szál zokniban lett volna egész eddig akkor sem lett volna más a végeredmény
Amúgy de. Tud védelemben lenni.
Pont ez a szívás ebben a melóban, hogy 24 órát izolációs ruhában, FFP3 maszkban, és védőszemüvegben töltenek.
Ti meg egy szaros textilmaszkon is hisztiztek.
vagy csak gyenge tünet volt
pl nekem pár nap kapart a torkom meg fájt a hátam belül
lehet valami soft covid volt sosem tudjuk meg mert nem adok ki pénzt a tesztre, peca engedékyre gyűjtök
Remélem érzed, hogy mennyire nem megy az értő olvasás.
MUNKA KÖZBEN!
OTTHONRÓL HOZTA MINDEGYIK
A gyereket még sem rakhatja ki a fészerbe.
Én ebben a tünet nélkül átesett dologban nem hiszek, ilyen szerintem nincs. Max fals pozitív teszt.
azért érzed a kettősséget?
a lászlóban senki sem kapta el
de
végül mégis
az hogy nem a munkában vagy otthon lényegteken
szóval ha nem tarja be a lászlóban ilyen szigorúan ugyanez a helyzet
mert ugye 24/24 órában heti 7 napot nem tud az ember maxi védelemben lenni
Sokan gondolták ezt, aztán kiderült még sem.
Úgy tűnik mégis hatásosak az előírások ha betartják, hiába kárognak rajta.
Lászlóban senki nem kapta el a COVID-ot az ott dolgozók közül munka közben.
Gyerek, vagy a család többi tagja vitte haza.

Nekem is a kollégák fele átesett a COVID-on tünetekkel együtt, szóval nem fals pozitív volt egyik sem, a másik fele meg komolyan vette és így nem kaptuk el tőlük.

De úgy is tudom hiába beszélek. Kérdezd a tűzoltót, ő tuti jobban ért hozzá.
Hasznaljatok a kinai anális tesztet.
Jah, nem pont ezt, nem is tudom milyen volt, kórházban csinálták. De ugyanez vérből igM, igG ellenanyag teszt volt, és mindkettő negatív lett.
Fontos, amit mondana?
Nem baj, kampányoljon csak. Szerintem engem tíltott, legalábbis nem szokott reagálni.