Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi baj. Páran szívták a vérét... #Zé is...
Fasza a kép rólatok a hoddával!
vajon mennyi lehet abban a putri cb-ben
Mér, ki ő, mi a baj vele?
Honnan?
Láttam!
Ez ki a repedthere?
bogyó igazad van, a gép mögött ülve csak a haccp-ban lehet bízni
én voltam több hűtőházban konzervgyárban, hát az otthoni disznóvágás 100x kultúráltabb és egészségesebb
a globus-nál majd beokádtam olyan büdös volt, de a (akkor még)nagykőrösi konzervgyárban is ami lepotyogott a töltőgarat mellett lazán összesöpörték a betonról és ment a garatba, és mindezt úgy hogy ott volt 30 látogató
amúgy pl ahonnét vesszük még az bejárati ajtó is saválló lemez.....
Mondjuk, hogy kinek mi a jó vagy rossz az egyéni dolog így én mondhatom, hogy valami rossz ha amúgy mások szeretik és fordítva, persze vannak olyan cuccok amik mindenkinek rosszak, na azt hívjuk szarnak.
kiskőrösi piacon vesszük már vagy 5-6 éve, de háztól is lehet, szalonna sonka kolbász minden van
sosem volt csalódás
de ismerek még 3-4 embert aki egész korrekt módon és ráadásul még számlásan is árul és egyik sem rossz
visszatért a motoros gáy https://www.sportmotor.hu/albu...
Akkor azok csak rám vadásztak.
Az a cél hogy felvilágosuljunk, nem?!
Na, ha ezt elolvassák, akkor még több vakcica szagértő lesz a féccbukon!
A kínai vakcina használati utasítása magyar nyelven innen letölthető (szerb nyelvről fordította egy szakorvos):
https://www.facebook.com/flx/w...
Nem. Elbambultam.
A + utáni méterben van.
Azota a NAV-osok meg a KPM-esek sem állnak itt
Majd kereslek. .....bár mióra helyben csak egy gyárba járok napi 4-6 alkalommal (legalább fix munkaidőm van és mindig a saját ágyamban alszok) így ritkán járok felétek legfeljebb majd nyáron motorral.
De miért? Hol a szabadság, a liberalizmus?
Sanyi, ha errejársz én szerzek neked. Azt hiszem kolbászuk is van, de szalámi emg szalonna sonka fixen, az nagyon tuti
Olyat nem veszünk. Eleve a kaja bizalmi kérdés... lehetőleg ismerőstől. Ha készet eszünk étteremben, azt úgyse lehet ellenőrizni, ott csak egy árszint felett érzek garanciát, más mód nincs.
Picktől szoktam még kapni ilyen belső használatra meg repire-demóra készült szalámikat, általában azok is jobbak, mint amit a boltban kapsz ugyanolyan néven.
Aha na ma is okosodtam... mindig mondom, érdemes ide járni főleg ha Pipi nincs itt
Nem arra gondoltam amit maguknak csinálnak, hanem amit a piacon szoktak árulni. Szar ÉS drága is.
Azért a falusiak elég jól elvannak pár100 éve a saját takarmányukkal etetett, saját disznóból saját készítésű kolbásszal HACCP nélkül is... meg én is... bár én úgy veszem, hogy maguknak csinálják, és mikor szólok, leakasztanak a kamrából 5-10 párat...
Már magának a húsnak is más íze van, nemhogy a kolbásznak, a teszkóshoz képest.
Na az ilyen kamionost eltiltanám 20 évre még bicikli vezetéstől is - ill. biciklitől nem, bicajozzon csak, hátha elüti egy másik olyan barom, aki elengedi a kormányt.