Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há mé? A vizilovat szerinted hol lövik?
Hetente egyszer egy lövésznek is illik fürdeni - ha már otthon nincs vezetékes víz.....
Aztán a lövésznek miköze az uszodához?
Már nem, csak alsós koromban de akkor versenyeztem is. Most csak lövök
Tennap meg kisütötte a szemem a nap.
Nálunk tökig érő köd van. Nagyon remélem, hogy Medvegyev elvtárs nem látja meg ma a napot.
Sakkozol?
Bezony ám ezévtől... még sportorvoshoz is menni kellett
Kezdesz nagyon öregedni.
Nagyon szép az a motorka. Te nem tudod ezt a meghatározást felfogni, mert soha nem volt még pl. T5-ős Pannóniád. Pedig a helyi áruházban 14 500 Ft-ért vett P21 is nagyon szép volt. És még ment is, csak a gumikat kellett 2,8-ra fújni. Más: Itt borult , és semmi meleg nincs!
Lehet menni, csak napijegyet kell váltani, bérlet nincs.
Az kb 3X annyiba kerül.
Na de folyamatosan?
Szerintem fogalma nincs mire reagált.....ahogy szokta......ráadásul értelmetlen is.
Biztos front van.
Te igazolt sportoló vagy?
Nem tudom Fater mit buziskodol velem de kezdem unni. Azt itt befe... mert karaj butuska leszek.
Szerintük annyi értelme van hogy így nem 100 ember megy hanem csak 2.
...amúgy tudtátok, hogy aki igazolt sportoló, az mehet uszodába, edzőterembe, stb.? Értelme így nem sok van a korlátozásnak, de ha már így van, lehet, elmegyek úszni egyet
egyébként ilyen g. hidegben nincs nagy kedvem... azt nem tudom, a melegvizes részek üzemelnek-e.
...pedig pont oda akart, csak gondolta, előbb megvacsorázik a restiben!
Ja, moziba se akarj menni ha eszedbe jutna
Ez csak most derült ki? Nagyon naprakész vagy
Ha meglátom a motorodat, tiszta irígység fog rám törni abban a pillanatban attól a flancos nagyon szép motortól.
Gondoltam, (bár ritkán szokásom), ha már süt a Nap, és madárdal (varjú) hallatszik, elmegyek a motorral a termálfürdőbe?!! Hát meg a nagy büdös pacikukit! Kiderült, hogy bezáratta a qrmány, mert lettünk volna az 60 méter ármérőjű csarnokban, még talán 10-en is, ezért bezáratták, már a múlt év novembere óta?!! Csak azt nem értem, mi közük van hozzá, és miért nem az apjuk fszával foglalkoznak??! Úgyhogy most továbbra is fáj a vállam, stb.
Aztán......addig páváskodott míg be nem dobta a vtr-t a gazba?
ááá, nem nagyon voltak neki haverjai , inkább csak kigurult oda a legjobb jelmezében és pózerkodott egy darabig, majd gyökkettővel elsunnyogott vmerre