Nagyon szép az a motorka. Te nem tudod ezt a meghatározást felfogni, mert soha nem volt még pl. T5-ős Pannóniád. Pedig a helyi áruházban 14 500 Ft-ért vett P21 is nagyon szép volt. És még ment is, csak a gumikat kellett 2,8-ra fújni. Más: Itt borult , és semmi meleg nincs!
...amúgy tudtátok, hogy aki igazolt sportoló, az mehet uszodába, edzőterembe, stb.? Értelme így nem sok van a korlátozásnak, de ha már így van, lehet, elmegyek úszni egyet
egyébként ilyen g. hidegben nincs nagy kedvem... azt nem tudom, a melegvizes részek üzemelnek-e.
Gondoltam, (bár ritkán szokásom), ha már süt a Nap, és madárdal (varjú) hallatszik, elmegyek a motorral a termálfürdőbe?!! Hát meg a nagy büdös pacikukit! Kiderült, hogy bezáratta a qrmány, mert lettünk volna az 60 méter ármérőjű csarnokban, még talán 10-en is, ezért bezáratták, már a múlt év novembere óta?!! Csak azt nem értem, mi közük van hozzá, és miért nem az apjuk fszával foglalkoznak??! Úgyhogy most továbbra is fáj a vállam, stb.
Az kb 3X annyiba kerül.
egyébként ilyen g. hidegben nincs nagy kedvem... azt nem tudom, a melegvizes részek üzemelnek-e.