Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fel-feltűnik néha 150 körül... majd lesz, nyugi.
Az emberek sosem döntenek "saját belátásuk szerint" - leginkább azért, mert a legtöbb csak a mérete miatt "felnőtt"
az agy belső része is nagyon más
baszki
egy darab nincs használtan olcsóbban
ez is legalább 30 ezerrel drágább mint egy éve volt
Nem láttál még ilyen puskát közelről, ugye? ezt a 190 ezrest, nem a 70 ezres Keserűkről beszélünk. Ez egy éles puska... csap van benne, meg a töltényűr kimunkálva, minden más eredeti.
Nekem is ez tetszik. Már tavaly akartam venni, de jött a kovid pánik, vették, mint a cukrot, előjegyzésre nem baj, idén lesz pár használt eladó 2/3-ad áron
Csap nem vészes, dremel megigazíccsa a patront meg lazán bírja.
Én senkit nem agitálnék.
Velem se tegyék, felnőtt emberek hagy döntsenek saját belátásuk szerint!
No problem.
És igazad van, most néztem cikket ahol a tájékoztatón 93%-os oltottságról beszéltek, hamarabb írtam mint utánanéztem volna.
Ez a 90% ha igaz is úgy jött ki, hogy lejött az igazgatói levél, hogy mindenki oltasson, persze saját felelősségre. Aki nem oltat, nyilatkoznia kellett erről és hogy vállalja ennek a következményeit, bármi legyen is az. A zasszony csoportjában is Ő volt az egyetlen aki ellent mert mondani, fel is rendelte a főorvos számon kérni hogy miért nem, azzal, hogy majd mehet fel a kórház igazgatóhoz is magyarázkodni alkalomadtán. Amúgy többen rosszul lettek az oltás után, volt akinek infúziót kellett adni, annyira.
Én nem láttam, de nem gondolnám, hogy pont ezt mondta inkább olyasmit, hogy 90% beoltatná magát főleg mert még annyi vakcina sem jött, hogy 90% be lehetne oltakozva.
Ez se.
Ez pont nem igaz.
Sok minden nem úgy van, ahogy az tálalva van.
Ma láttam Cecilt és kérdezték tőle, hogy az E.Ü. dolgozók hány százaléka oltatta be magát.
A válasz 90% volt.
De legalább táncolt volna ki, vagy pontos adatot ne mondott volna!
Az s baj hogy az akaszto acél a csö spiáter, kifurhatatlan. Ráadásul a dobban a furat os el van tolva egymástol.
Ma egy covid osztályon dolgozonál meloztam, régebbröl ismerem aztán még az elsö hullám idején oda vezényelték, azota is ott van. Ráadásul megyeszékhelyen ugyhogy hiába zárnak a külsö covid ellátók még maradni fog ott, de már nagyon várja hogy a helyére kerüljön.
Vele beszélgettem csomot, hát érdekes dolgokat mondott.
Nem az van ám amiért itt lekurvaanyázott a kis tudóska.
És ö sem oltatja magát amig nem muszáj, most meguszta mert oktoberben átesett rajta, viszont a munkahelyi elvárás miatt elöbb utobb muszáj lesz.
Szóval várom hogy mi is fog kisülni ebböl, addig is ovatosan az indokolatlan kirohanásokkal
szinte mind olyan hogy a cső belső fele el van deformálva, így a gumi átmegy de más nem
pl edzett acél csap van behegesztve úgy hogy nincs az a fúró ami kiszedné, fogorvos se fér hozzá mert annyira bent van
plusz az agy is annyira ki van könnyítve hogy a marhaölő már kárt tud csinálni a szerkezetben

persze mindenre van megoldás de nem éri meg, egyszerűbb vascsövekből tákolni egy " hasonlót"

gumiisat én is akarok venni
ez nagyon tetszik:
https://ferfiakjatekboltja.hu/...
Jó gumisokat lehet kapni, élesből átalakított... gyesznyóölő patron + csapágygolyók, visz mindent - de ilyet természetesen nem csinálunk, csak a neten olvastuk ugye
Krokodilra csak késsel, mint Krokodil Dandi
Megcsinálhatnám a lőfegyver vizsgát is, csak utálom a procedúrát Pszichológus meg faxom, és 6-8 hónap, mire lezajlik - meg kb. 60-80 rugó. Aztán tűzfegyveres lőtéren lőhetnék csak, ami nincs a városban, és amúgy is 2000/óra kb... meg ugye 1 lövés 3-400 Ft... szóval ennyit nem ér az egész Légpukkal egy óra alatt lövök 50-80-at is, és az 400 Ft
Lényeg, hogy tudjak lőni, aztán ha lesz valami buli Pesten, úgyis kötünk el tankot, az a szokás
Küldhetnél egy képet ahogy az uszodában flangálsz úszó gatyában medencék között válladon légpuskával és keresed a krokodilokat.
baszhatod ha nincs mivel....
Az a viccel ismeritek, hogy:
Az optimista angolul tanul
A pesszimista kínaiul
A realista meg lőni...
Te eccerű az igazolt sportolósághoz van köze Egyébként most holtidény van (tegnapelőtt azért voltam egy versenyen) rám férne egy kis erőnléti alapozás... ez a tél nagyon ellustítja a Zembert
Agyon is verheti vele.
De neki légpuskája van az legfeljebb megcsiklandozza a vizilovat