Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az út szélén a km-jelző tábla, illetve az attól való távolság méterben: 31+765 azt jelenti, hogy 31,765 km-nél.
olyat kell keresni akinek fontos hogy elégedett legyen a vevő,hogy legközelebb is onnan vegye.Az tény hogy az ini féle 1600-1800 elég mutyi lehet,abba beledarálnak minden szart,az biztos.
Hogy kell ezt érteni, hogy: "M5, jobb, 2+156 km-szelvény" meg "Fülöpszállás, 52. sz. főút, 31+754 km-szelvény" Mik a számok?
Egy dolog, amiben nagyjából egyetértünk. Én sem vennék házit, ott nem ismerik a HACCP (gyk.: "hapci") fogalmát.
A házikolbászból sikerült sokszor olyan hulladékot vennem, hogy inkább a bolti.......a kecsói termelői piacon szoktam venni felváltva pár magát termelőnek mondottól, de nem az igazi egyik sem ráadásul 3000 alatt nem nagyon van, háznál meg inkább hagyjuk azt ami eladásra készül.
hogy a picsába?be voltál lőve?
a házilagos kolbász meg 1600-1800, szóval egyen az párizsit akit nem fosat meg
Nem csinál képet, vagy csak mindig szerencsém van, multkor siettem kocsival, 180ról elengedtem alatta a gázt, 160nal mehettem át alatta óra szerint. De nem jött csekk
Jó a rendszámom mert lakotton 80- al belementem és arról sem kaptam.
Pedig sikerült már nekem is.
Igazad van, egy szaros párizsi nincs már 2000 alatt kilója és vaj nélkül mit sem ér.
Akkor az a kaja igen drága.
Ha épp telefonál az ember, tabletezik, újságot olvas vagy csak egyszerűen kiszáll az ülésből tempomattal és és keres valami kaját a másik oldalon olyankor azért előfordul.
pont azért fényképezik le.
Mondjuk a védába beleszaladni,azért oda kell "tudás".
Nem mehet az 90-el sem sehol mégis lefényképezik.....
A kamion eleve nem mehet 80-al,csak autópályán.
Na igen, ezt az ábrát néztem.
A védatérképeken feltüntetik, hogy trafis vagy csak útdíjas, tengelyes az oszlop, ott pont mindenes mindkét oldalon.
De ha valakinek kell listázva, benne van az országos fix telepités listája. Nekem ki van.nyomtatva a kocsiban.
https://www.autopalyamatrica.h...
Az véda amelyik elött ki van téve a fényképezös tábla ha nem tudod elöre megnézni.
Igen de jo minosegben mert ilyen nekem is van kocsin...csqk ebbol nem tudjak legyartani ujra
Annak nincs jelentösége. Ugyanazok vannak mint a védán, ugyanugy csinál fényképet de csak utdijra.
Illetve melyik oldalon? Az 51-es vagy a 6-os felőlin? Az 51-es trafis az biztos. ?ondjuk most néztem meg a véda térképen és a 6-os felőli is trafis és ott 70 a megengedett.
60-ra emlékszem, havert büntették meg kamionnal ott 80-nal.
Ha keréken mentél akkor szerintem simán nem látott rá a rendszámodra Ez sem rossz trükk