Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Windowsban simán átállítható a nyelv, de szerintem Google fordítót használt.
Bár Bogyóból kinézem hogy neki alapból cirilbetűs klaviatúrája van, a monitoron meg egy Lenin kép a háttér
Ha ezt Ini elolvassa, megkapod hogy egy papucs vagy
Az asszony Suzukija nem lett beállva vele, mert azt hittük, nem lesz hó, és a lustaság nagy úr de én is egy úr voltam, és lepucoltam neki, mire elkészülődött.
hogy állítod át cirill betűre?
tut igyot sznyeg i bálsoj holadna
Deszar bmw... nincs benne állófűtés ?
Ehhez képest reggel 8-kor 4 ujjnyi ráfagyott havat kellett levakarnom a szélvédőről...
A nap mindig "süt".
Солнце светит. Поют вороны. Январь, февраль, это лето!
A Nap "Süt", a madarak (varjú) énekelnek, január-február, :Itt a nyár!!
ezért nem kell költeni a kórházakra
minél faszább az egészségügy annál tovább él a nép annál tovább kell dolgozni
Loptad a media markt-ból?
Megnyugodhatsz.... több készülék is van, nem a piac alja egyikért sem adtam pénzt
Nézem a zerozerozero című sorozatot, az a zero tv?
Elromlott? Nem telik másikra? Senki nem volt olyan rendes, hogy vegyen egyet neked ajándékba?
6-7 hónapja zero tv
5-6 eve nem nezek se tv2, tse RTL,-t, se M1-et.
Valszeg te igen mert jobban tudod.
Vagy csak hallomas?
Azért évi 150 káreset felett vannak ők is.
Az ellenzék TV2-je mondjuk a TV2 lehet rosszabb, de nem biztos...
Balatonparton vinnék mint a cukrot.
Tudom. Az egyik haverom hordja őket haza franciából és itt meg eladja, de azok olyan kis szűkös lakókocsi jellegű valamik. Én 8x5 m- est gondoltam vmi 2,4m belmagassággal, 3- helyiséggel + wc, zuhanyzó, v lehetne amolyan stúdiólakás jellege is jó nagy üvegfelületekkel.
Ok, öcsém tovabbitja az infot.
A jó féknyergek már nincsenek meg, gömbök vannak bőven, az összes jó, az abs kocka is megvan még. Ezek koedukáltak, mindegy, hogy diesel vagy benyás.
Ha teszel rá két kereket, akkor az már nem épület. Ez is a lényege a mobilházaknak. Amúgy nem vontathatóak ezek, csak a látszat miatt van a többségén, vagy csak addig amíg a trélerre felrakják.
Feknyereg, abs kocka, meg valami gömb, de amihez kell benzines, ha van ilyesmi rakerdezunk alkatreszkodokra hogy jo e egyaltalan a dizeles cucc.