Hasonloképp fekszem a kádban de a 60 fok is felmelegiti ha nem hagyom kihülni nyilván a 80 fokbol kevesebb kell, de az meg energia zabálo ha villany ha gáz melegiti.
60 fok felett? Hát én fexem a kádban, az élet nagy dolgain töprengve... kihűl, akkor eresztek hozzá forrót. De ha csak max. 60 fok van, az lófaxt se ér, nem melegíti fel a többit. Amikor 80 körüli volt a bojlerben, kieresztettem még 1 percnyit, és megint meleg volt az egész.
Nappalira kötöd...Ha nem használsz sok melegvizet, alig kerül többe mint a vezérelt mérésről. Az nem attol olcsó hogy sokkal olcsóbb a villany hanem hogy nincs mindig fütés mert csak nyolc órát enged a vezérlés, az is ketté osztva valamilyen formában (többnyire éjszaka 6 délután 2 óra).
A nappali áram 37,50 a vezérelt 23,20 Ft.
Ki van zárva: ahhoz doboz, másik (éjszakai) mérő (ami nem fér el a jelenlegi óradobozba), rengeteg falvésés és egyéb dolog kellene. Az félmillás projekt. Inkább megpróbálom ezt a Hajdú gázbojlert befaragni a helyére.
Vannak 50 literesek 1000 W fűtőszállal, annak még építgetni se kell... persze ha vezéreltről akarja féláron, akkor igen.
Mi 3 éve lecseréltük a vezérelt 120 literest kombi kazánra, de kicsit megbántam, mert szarabb... várni kell a vízre, meg nem is annyira meleg (max. 60 fok) cserébe felszabadult csomó hely.
60 fok felett? Hát én fexem a kádban, az élet nagy dolgain töprengve... kihűl, akkor eresztek hozzá forrót. De ha csak max. 60 fok van, az lófaxt se ér, nem melegíti fel a többit. Amikor 80 körüli volt a bojlerben, kieresztettem még 1 percnyit, és megint meleg volt az egész.
A nappali áram 37,50 a vezérelt 23,20 Ft.
Mi 3 éve lecseréltük a vezérelt 120 literest kombi kazánra, de kicsit megbántam, mert szarabb... várni kell a vízre, meg nem is annyira meleg (max. 60 fok) cserébe felszabadult csomó hely.