Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor nem veszünk, fertőzni ingyen van
30párezer volt, de 10-es dobozban van. Egyesével lehet, más ára van. Valami kínai amúgy.
Jan.29-én voltam vért adni, három napon belül kiderül ha van valami gáz velem, tök ingyé na meg önzetlenül segítve másokat.
Ez a vérböl valami adalékkal tesztelös? Az hogy müködik, mert ugyan van.itthon de használti az meg nincs
Hasonloképp fekszem a kádban de a 60 fok is felmelegiti ha nem hagyom kihülni nyilván a 80 fokbol kevesebb kell, de az meg energia zabálo ha villany ha gáz melegiti.
mennyi zseton az a teszt?
Nekünk is itt van egy 10-es pakk a hűtőben... majd mielőtt megyünk 76 éves anyósékhoz, előtte tesztelünk.
a kémény nélküli jó szar nekünk is az van aztán volt gond vele, most van egy lyuk a plafonon aztán így kb rend van
...akkor télleg nem sokkal olcsóbb, csak fele

60 fok felett? Hát én fexem a kádban, az élet nagy dolgain töprengve... kihűl, akkor eresztek hozzá forrót. De ha csak max. 60 fok van, az lófaxt se ér, nem melegíti fel a többit. Amikor 80 körüli volt a bojlerben, kieresztettem még 1 percnyit, és megint meleg volt az egész.
Kell. Csak nem azonnal.
Nappalira kötöd...Ha nem használsz sok melegvizet, alig kerül többe mint a vezérelt mérésről. Az nem attol olcsó hogy sokkal olcsóbb a villany hanem hogy nincs mindig fütés mert csak nyolc órát enged a vezérlés, az is ketté osztva valamilyen formában (többnyire éjszaka 6 délután 2 óra).
A nappali áram 37,50 a vezérelt 23,20 Ft.
Ja, arra kell, kíváncsiak vagyunk meg hát azt hiszem oltakozni sem kell annak aki már átesett.
mivel dísz puska lényeges hogy szép legyen, ha verekedni kellene kb mindegy hogy néz ki
Ki van zárva: ahhoz doboz, másik (éjszakai) mérő (ami nem fér el a jelenlegi óradobozba), rengeteg falvésés és egyéb dolog kellene. Az félmillás projekt. Inkább megpróbálom ezt a Hajdú gázbojlert befaragni a helyére.
Nekem pont emiatt tárolós kazánom van. 60 foktol minek melegebb viz?
...csak az 2-2,5x annyiba kerül. Ez is igaziból van.
Vannak 50 literesek 1000 W fűtőszállal, annak még építgetni se kell... persze ha vezéreltről akarja féláron, akkor igen.
Mi 3 éve lecseréltük a vezérelt 120 literest kombi kazánra, de kicsit megbántam, mert szarabb... várni kell a vízre, meg nem is annyira meleg (max. 60 fok) cserébe felszabadult csomó hely.
ez nem szép, a bock sokkal ütősebb
Ezekböl még mindig a villany kiépités a legegyszerübb és költséghatékonyabb megoldás.
Ki tudod deríteni, vagy-e, vagy voltál-e, erre jó. Gondolom, mivel beteg nem vagy, inkább az utóbbi.
Majd jön Laci azt mögmongya...
Az asztalon jol mutat a rantottcsirke mellett.
Persze.... semmin.nem változtat
Délután óta az asztalon van az új covid teszt.......még nem használtuk, kíváncsi vagyok én erre úgy igazából?