Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És jo?
Mi nem supportálunk semmit du. 3 után
Most kaptuk meg egy órája.
Valahogy probalom osszszetervezni a julierpass,furkapassal de nem egyszeru 3-400 as kor es meg olcso orszag legyen a szallas.
Engem bem visz el,viszobt hulye hozzaallasotok elnyujtja avzarasokat,ami art a biznisznek.
Ha teged elvisz nem sirok,a forgalom miatt igen.
Vagány egy szerpentin, amikor arra tettünk kitérőt, szidtak hogy a faszé megyünk kerülővel ha sietni kell. De aztán mindenkinek tetszett, csak nagyon rövid es nagyon zsúfolt.
nem..... bele kell ítrni a munkavégzés helyét. Én is adtam a srácoknak az összes vidéki partner címére, ahol munkát végeznek vagy supportálnak 7x24-ben....
ja, csak egy L
Az csak munkába bejárásra jó... különben is, mint vidéki orvos bt. dolgozója, mijafaxt keresnék este butapesten?
Túl vagyunk népesedve? Akkor mit károgsz a kovid miatt. Az öregeket betegeket viszi, az egészségesek maradnak, nem? Ja hogy te beletartozol......
Azért az éttermeknek ez nem akkora buli - legtöbbnél csak ebéd van, és kiesik az ital fogyasztás - vagyis a forgalom leesik a negyedére kb.
3. hullám? hát hogyne, aztán majd jön az 4. meg az 5. és így tovább? Mi meg csak szigorítsunk? Akkor inkább halljunk ki a faxba...
Hagyd, elsőre sem értette meg ezt az analógiát...ő már különben is digitális (1 bites).
Meg nem úgy volt hogy nem habosítod a szart hát csak szólok hogy szarul csinálod
Igen. Teljesen indokolatlanul szopatják őket, hogyne vagy csak beszoptad a Momentumos lázító propagandát. Most épp az éttermek lázítása van soron, és milyen fura hogy neked is most jutott ez eszedbe, pedig nincs is éttermed
Írass egy papírt a munkáltatóddal. Ha te vagy az, akkor írj magadnak
Én direkt későn szoktam menni, mert kihalt minden, lehet haladni.
Egyszer sem állítottak meg.
Éttermek adhatnak elvitelre, és futárral kaját. A legtöbb át is állt erre, mert most ez pörög.
A boltokban elég jól bevált a maszk. Nálunk felesleges szigorítani, de tőlünk nyugatabbra most szigorított mindenki a 3. hullám miatt.
Ahova járok ebédért, étterem egy ligetben, ezelőtt ott menzáztunk, de nem olyan műanyag tálca körbetolós, hanem rendes pincéres, porcelán tányéros. Most ki van pakolva az egész, újítják a faburkolatot, festettek, jól néz ki, lassan kész. Mondom a srácoknak: "faxa lett, Lőrinc örülni fog neki" ők nem nevettek olyan jól
De jól átvetted a Momentumos propagandát
El,szerintem arra sincs.
Nem erdekel a baleset sem,ha elindult es osszetori magat,az o baja,ugyis tul vagyunk nepesedve.
Te is csak annyit látsz ebből a munkából ami a nevében van. A baleset viszont nem természeti csapás. Te nem érted, még mindig. Azt mondod tűzoltóra nincs szükség. Elhangzott olyan hogy orvosra nincs szükség? Szerintem nem.
Már a sima sebészmaszk is elég jól véd a tapasztalatok alapján, főleg ha nem bújsz bele mindenki arcába.
Kicsivel 100tonna felett. Rozsdamentes acél. 50méter magas 9m átmérő.
Egy raptor hajtómű tolóereje 200tonna, és 3 kellett hozzá, igaz üzemanyaggal töltve.
Ja, megvesz pár százat, majd hipp hopp, eltűnik a vírus és lehet nyitni. A volt étterem tulajok meg mehetnek hozzá dolgozni.
A tűz munka?
Mert én nem azt mondom,hanem hogy ctűzoltóra nincs szükség.
A tűz és a vírus egy természeti csapás.
Minek bármibe beleszólni?
Ha nem érted meg akkor a te hibád.
De te sem tudod hogy vonj párhuzamot a kettő között, csak leírtál egy értelmetlen baromságot. Betegséget hasonlíts egy másik betegséghez, egy munkát meg egy másik munkához. Ne keresztezd, mert értelmetlen baromság lesz belőle.