Vagány egy szerpentin, amikor arra tettünk kitérőt, szidtak hogy a faszé megyünk kerülővel ha sietni kell. De aztán mindenkinek tetszett, csak nagyon rövid es nagyon zsúfolt.
nem..... bele kell ítrni a munkavégzés helyét. Én is adtam a srácoknak az összes vidéki partner címére, ahol munkát végeznek vagy supportálnak 7x24-ben....
Azért az éttermeknek ez nem akkora buli - legtöbbnél csak ebéd van, és kiesik az ital fogyasztás - vagyis a forgalom leesik a negyedére kb.
3. hullám? hát hogyne, aztán majd jön az 4. meg az 5. és így tovább? Mi meg csak szigorítsunk? Akkor inkább halljunk ki a faxba...
Hagyd, elsőre sem értette meg ezt az analógiát...ő már különben is digitális (1 bites).
Meg nem úgy volt hogy nem habosítod a szart hát csak szólok hogy szarul csinálod
Igen. Teljesen indokolatlanul szopatják őket, hogyne vagy csak beszoptad a Momentumos lázító propagandát. Most épp az éttermek lázítása van soron, és milyen fura hogy neked is most jutott ez eszedbe, pedig nincs is éttermed
Írass egy papírt a munkáltatóddal. Ha te vagy az, akkor írj magadnak
Én direkt későn szoktam menni, mert kihalt minden, lehet haladni.
Egyszer sem állítottak meg.
Éttermek adhatnak elvitelre, és futárral kaját. A legtöbb át is állt erre, mert most ez pörög.
A boltokban elég jól bevált a maszk. Nálunk felesleges szigorítani, de tőlünk nyugatabbra most szigorított mindenki a 3. hullám miatt.
Ahova járok ebédért, étterem egy ligetben, ezelőtt ott menzáztunk, de nem olyan műanyag tálca körbetolós, hanem rendes pincéres, porcelán tányéros. Most ki van pakolva az egész, újítják a faburkolatot, festettek, jól néz ki, lassan kész. Mondom a srácoknak: "faxa lett, Lőrinc örülni fog neki" ők nem nevettek olyan jól
Te is csak annyit látsz ebből a munkából ami a nevében van. A baleset viszont nem természeti csapás. Te nem érted, még mindig. Azt mondod tűzoltóra nincs szükség. Elhangzott olyan hogy orvosra nincs szükség? Szerintem nem.
Kicsivel 100tonna felett. Rozsdamentes acél. 50méter magas 9m átmérő.
Egy raptor hajtómű tolóereje 200tonna, és 3 kellett hozzá, igaz üzemanyaggal töltve.
A tűz munka?
Mert én nem azt mondom,hanem hogy ctűzoltóra nincs szükség.
A tűz és a vírus egy természeti csapás.
Minek bármibe beleszólni?
Ha nem érted meg akkor a te hibád.
De te sem tudod hogy vonj párhuzamot a kettő között, csak leírtál egy értelmetlen baromságot. Betegséget hasonlíts egy másik betegséghez, egy munkát meg egy másik munkához. Ne keresztezd, mert értelmetlen baromság lesz belőle.
Ha teged elvisz nem sirok,a forgalom miatt igen.
3. hullám? hát hogyne, aztán majd jön az 4. meg az 5. és így tovább? Mi meg csak szigorítsunk? Akkor inkább halljunk ki a faxba...
Meg nem úgy volt hogy nem habosítod a szart
Én direkt későn szoktam menni, mert kihalt minden, lehet haladni.
Egyszer sem állítottak meg.
A boltokban elég jól bevált a maszk. Nálunk felesleges szigorítani, de tőlünk nyugatabbra most szigorított mindenki a 3. hullám miatt.
Egy raptor hajtómű tolóereje 200tonna, és 3 kellett hozzá, igaz üzemanyaggal töltve.
Mert én nem azt mondom,hanem hogy ctűzoltóra nincs szükség.
A tűz és a vírus egy természeti csapás.
Minek bármibe beleszólni?
Ha nem érted meg akkor a te hibád.