Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lassan lölö belekezd az éttermek felvásárlásába
Engem még sose állitotottak meg, pedig sok esetben tiz elött értem haza.
Egyik szakágban sem tevékenykedsz,nemmindegy?
nekem egyedül az nem tetszik hogy egyes "szakágakat" rútul beszopatnak védekezésre hivatkozva amíg a másik meg szarrá keresi magát
Hát,tény,nem tételezek rólad annyi kognitív képességet hogy megértsd.
Jóvagy úgy ahogy vagy...............zuzu.
Nem értem az összefüggést, az egyik egy munka a másik egy vírus?végülis akkor a fehér cápát is ide sorolhatjuk.
Itt elalhacc,de gecihideg van,tuti nem aludnal jol.
Azt mondjátok inkább, mennyire veszik komolyan ezt a 8 óra utáni faxkodást, mert 6-fél7 körül fogok végezni Veresegyházán, és tuti nem érek haza majd' 200 km-re
bár ha írásban adnak felmentést a seb korlát betartás alól, nekem az is jó
Jaám,szívnak az építésvezetők.A sor végén lennél.
Biztos vicces lenne a te családodat vinné el a covid szövődménye,pedig szerinted csak egy túlhájpolt nátha.
Ma a kinek fontosabb a szakmája vagy munkája nap van?
Biztos vicces lenne ha a te családod halna meg a beszorulva az autójába mert egy részeg telibe baszta. Ettől függetlenül nem én találtam ki hogy kell és szükség van tűzoltóságra.
Szerintem nem,hulljon a férgese.
Én csak analógiát állítok fel az ini,te,mlas,a tűoltónk vonal érvelései alapján.
Nem rettegek,valszeg túlélném,bár van családtag akit nem szeretnék megfertőzni mert ő nagy valószínűséggel nem élné túl.
szóval a két tábor közt a kurvára unalmas a rizsa,jó lenne túlesni kissebbség lennék.
ismerek egy csajt aki a maszk miatt lett munkanélküli
gondolom ő az elenyésző kisebbség de azért megszívta
tiszta piros lett az arca a faggyú mirigyek nagyon durván begyulladtak, ott kellett hsgxni a melót
kapott gyógyszert a napra nem mehet, a bőre olyan száraz mint a lisztes zacskó a száját 10 percenkét keni de így is full cserepes repedezett
azon reménykedik csak hogy nem fog végleg meglátszani mert nagyon gáz ahogy kinézett
Csak a maszkról van szó nem a bezárásokról, te keverted bele, a maszk meg nem egy nagy dolog az átlagnak, az tényleg megszívta aki egész munkaidejében emberek közt van, de azért belehalni nem kell.
ennyi erővel orvos se kell....
hajlamos vagy a túlzásokra
mert könnyen mondja az aki nem érdekelt hogy zárjuk be az éttermet akinek nincs

zárjunk be minden boltot ahol nem élelmiszert árulnak
és az élelmiszer is csak olyan módszerrel lehessen árulni mint a gyorséttermek kocsis része
az lenne csak a tuti védekezés
Ha így állsz hozzá, nem is értem mi a faszé nyitsz ki, ahelyett, hogy otthon rettegnél egy ffp3-as maszkban. Majd csak lesz valami alapon.
Mi lenne ha űrhajós,vagy tankerhajó tulaj lennék?
Esetleg fúrótorony dolgozó,vagy teaültetvényes?
De most tényleg,tartunk több ezer tűzoltót,sokmilliárdos felszerelést.
Oszt eccerűeen inkább hagynánk leégni,aki bennég az úgy járt,az meghalhat másban is nem?
Ki bizonyítja hogy pont tűben?
látod hogy a kórházi dolgozó aki az átlagtól jobban felkészült ezen a téren az is elkapta otthon
szóval sok esetben kevés az ahogy védekezel
amúgy ha nem fertőtlenítesz ke minden vásárolt terméket már el tudod kapni ezt a szart, aztán nem sok helyen van egy elkülönítő helység a házban
bennem az merült fel hogy ha a bútorbolt helyett egy éttermed lenne akkor hogy viszonyulnál ehhez
amikor a bezáráskor kapásból milliós károd keletkezik az eladhatatlan készlet miatt aztán havi szintem meg bukod a százezreket 0 bevétellel
Felmerült bennem az a kérdés hogy mi értelme tüzet oltani?
Nem ég állandóan,ugyis előbb-utóbb kialszik.
Pont erre gondtam én is. Az ilyen kéri féléknek felkötném egész életére, aztán éljen boldogan vele.
Az egesz kramac rozsdamentes acel.
Otthon is hordod? Nekem elég ha idegenek közt vagyok nyilvános helyen az meg összesen nincs fél óra egy egész nap kivéve nagyobb bevásárlás mert az kb 1 óra, annyit azért kibírok ha nem is nagy örömmel.