Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A lidis konzervpacal is egész ehető.
Nejemmel nyaraláskor néha mi is beülünk étterembe, de csak tényleg ritkán.
Mikor 2017-ben teljesen egyedül voltam motorral Erdélyben, akkor is kb. háromszor ettem rendes étteremben (mindig miccset, imádom!), egyébként gyorskajálda, vagy simán a boltból valamit, vagy egyszerűen készétel konzervet melegítettem.
Éttermi volt.
Ki kell számolni, hogy pont akkor legyél éhes mikor kihozzák amúgy meg eliszogat az ember míg várja a kaját.
Igény sincs rá, meg türelmem se hogy másfél óra múlva hozzák a kajámat - amikor én MOST vagyok éhes.
Ezt most étteremben kaptad, csináltad?
Miért nem? Igény nincs rá? Én meg szeretek bármikor éttermezni persze ritkábban mint szeretnék, de ha lehet megyünk, nyaraláskor meg kizárt, hogy főzőcskézzünk.
Lemaradsz az ilyen jó kis gombás, velős, pacalról.
Minek az neked?
Én még "békeidőben" sem járok étterembe. Max hamburgereshez....
De te megin benn kuksoltál a lakásban,ahhelyett hogy a fronton harcolnál.
"mijafaxt keresnék este butapesten? " Nekem lenne több ötletem is: Könnyű erkölcsű lányokat pl.
Az éttermek hétvégi lázadásamár "megérte": a félévvel korábban megígért (de eddig visszatartott) segítséget szeretett kormányunk azonnal, és kérdések nélkül átutalta a számukra. Ezek a pöcsök (O1G és társai) másból nem értenek....
Pedig ez tök jol meg van csinálva. Jártam.már arra nekem tetszett. Egyszerüen csak magyarnak nem valo a körforgalom. Nem tud mit kezdeni vele.
nem érdekel se a keleti fény se a nyugsti szél véleménye
azt látom hogy aki nem a multiknak dolgizik vagy szállít be az most nagyon megszívta
teljesen mindegy hogy ez kannásbor vagy rablóhús
a momentum meg a hasonló dolgok meg annyira életképtelenek hogy maguktól a saját segglyukukat sem találnák meg
Hulyebiztos csomopont nincs.
http://youtu.be/UC9o_SO965A
Nem tudom, a rendelőben beledöfködik a 89+ nyuggerekbe holnap. Futár hozta, úgy osztogatják, mint az aranyat tizedannyi sincs, mint kéne
Ez az ingyen érdekelhet.
Olyan F2-s dolog.
Nekünk is ez volt a baj, hogy ne menjünk ugyanazon a hágon sokszor, de a Juliert kb 5x motoroztuk meg. Elsőre brutál volt, sötétedett, bementünk az alagútba még teljesen világosban és tök sötétben értünk ki, kegyetlen köd volt, 10métert lehetett látni.
Utolsó nap meg egész éjjel eső, és fent a hegytetőn meg kisütött a nap.
Mondjuk nekünk Svájcban szerencsére ingyen volt a szállás
Most akkor fogsz
Eltévedtél
Kétségtelenül nem akkora buli, főleg hogy nincs turizmus, de ezen az sem segítene ha kinyithatnának.
Nem. Az elvárt metodika szerint zajlik......
A mi hozzáálásunknak ehhez mi köze, ha követjük a törvényben leírtakat. Azt mondják hordjuk a maszkot, hordjuk. Történik valami? Nem. Azt mondják ne lófráljunk 8 után, oké. Történik valami? Nem. Ne menjünk étterembe, jó. Történik valami? Nem. Ugyanúgy itt van az a szar.Egy éve nem tudjuk eltüntetni. Nem furcsa?
Ako te tudsz papirt intézni