Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na de a cégnek "csak"
Csak???? ahhoz, hogy te kb 111e nettót vigyél haza kb 195e-t kell kicsengetni
Kötsz rá 20ezerért biztosítást és fizetik ha összetörik
Csomó olyan vidi is van, hogy a gyerek megveszi a legdrágább ájfont, kamera előtt kibontja, leteszi, és szétveri kalapáccsal. A többi hülye meg ezt nézi meg nyomja rá a lájkot. Igen, tudom, hogy ezzel pénzt lehet keresni - ez a legszánalmasabb az egészben
Nomeg egy abs szenzor is az egy dolog hogy szakadt,de jo hosszan berohadt a rezvezetek is.
Biztos, hogy nem. A bruttó béredből te is fizetsz, akkor lesz netto amit kézhez kapsz, illetve a munkáltató is fizet amiről nem fogsz látni vagy tudni alapból.
Becsületről lenne szó. Enged sem zavar mindaddig amíg nem szidja. Ha én szidok valakit, nem megyek oda hozzá jópofizni ha szükségem van valamire.
Qsszem a forumnal jobb idotoltes a videonezes.
Pl ilyen.

http://youtu.be/QYy3-osplws
Felőlem jöhet, meg mindenki azt csinál amit akar, de azért nem dicséretes dolog a magyarokat meg Magyarországot mocskolni ha kicsit is jobban boldogul kint mint itthon képes lenne (bár ez sem mindig igaz). Különösen ha meg az olcsóbb dolgokat itthon veszi igénybe.
Másrészt meg nagyon sok kint élő vagy dolgozó embert ismerek, kint se fenékig tejfel minden.
Bruttó nettó kalkul@tor.
hol van olyan oldal ahol ki lehet számolni a bér utáni költségeket?
amiket találtam ott mindkettő azt írja hogy a 167 ezres minimálbér után a munkáltató 28 ezret fizet csak pluszba
Sztem a kivándorlók többsége nem az országot szidja, ez azért erős csúsztatás amúgy meg nem tilos kint boldogulni és ha megteheti miért ne ide jönne fogorvoshoz? Pláne fizetősbe....
Az egyik... . de ha jól látom még ez is űrtechnika a tiédhez képest
Jah.....van pár ilyen fajta. Nyujtja a markát itt is ami kedvezöbb, mert hát mégiscsak állampolgár itt is, de fillér hasznot nem.hajt ráadásul köpködi a szülöhazáját. Bár ö mindig azt hangoztatja hogy europa a hazája, bár ilyen nem létezik.
Simán megvonnék mindent az ilyen emigráloktol.
Bogyonak speciális oltás kell, mert egyszer már beoltották a mult rendszerben azt kéne semlegesiteni valahogy
Áá kizárt, fogorvoshoz biztos ide jár mert olcsóbb. Mint a legtöbb kivandorolt aki szidja az országot...
Nem is baj, hogy kivándorolt, remélem eü szolgáltatást os csak ott vesz igénybe.
Hiába, van ez így, , aki ügyes" az a körforgalomban is ügyes!!
Azt élvezi hogy nincsenek turisták, mért hát beteg a csávó. Mindenhogy próbálja szidni Magyarországot pedig ő is innen származik, itt született nevelkedett. Euronews meg hasonló kamu videókat osztogat meg és nevet az országon, aztán amikor kiderült hogy a nagyrésze, sőt szinte az egész hazugság, kussolt

Amúgy ffp2-esben nem is lehetnél egész nap, nem? Eddig olyasmi szabály volt hozzá hogy x idő után y idő pihenő kell mert nem kapsz benne rendesen levegőt.
A 2 naponkénti orrturit biztos élvezném én is, de az FFP2-es maszkban egész nap létezni is kellemes
Tökéletes lenne a japán megoldás, a bagósnak sokkal kevesebb szabadságot adni, a nem bagósnak sokkal többet.
Persze hogy élvezed, Te hazaáruló.
Antiliberálnáci fajta nincs?
Csak tippelek,hasonló mint a janssen féle.
https://www.vg.hu/kozelet/eges...
Reggel még semmi hire nem volt.......ako visszase lapozok