mert a gázkazán keringetőjének ugye mikor máskor kellett volna tönkre mennie
Mondjuk nem volt kint hideg karácsony körül olyan 10 pár fok volt plusszaban
szerintem 5 éve nem mertek hozzányúlni a gázárakhoz, sőt csökkentették ehhez képest mindennek elszabadult már az ára 5 év alatt
én 600 ezer ft gázt és villanyt fizetek ki éves szinten.
Ebből kell kiindulni
Ami ezt árammal ellátja napelem annak most elméletileg az állam fizeti a felét,
így kb. hogy a házad fűtése és villamos berendezéseid áramellátása meg legyen még legyen mondjuk 2,5 misi ami a tetőre kerül. (sacc) Akkor 4 milkából meg van a fűtésed, hűtésed és a komplett áramellátásod
4 milka osztva 6 kilával elméleti síkon 7 év
alatt megtérül.
Ha nincs rá della az sem gond, mert most kb. kapsz 3% hitelre pénzt 8%-os inflációnál.Tehát a hiteled ingyen van
Persze ugyan 7 évig te nem biztos, hogy húzod, viszont a házadon végrehajtottál egy értéknövelő beruházást
annyival többet fog kapni a házért,
így az új palijával tudnak ketten venni valami hasonlót
A padlófűtés az akkora király, hogy csak na
Semmiért nem cserélném el
A villanykazánról meg lebeszéltek azt mondják zsákutca. Úgy hogy marad minden a régiben. Persze napelemet lehet dobatok a házra.
Mert ugyan most még nem tudom,
de szerintem előbb-utóbb az autót is arról kell töltögetni akkor már legyen meg.
Mondjuk mind a VZ, mind az NZ gépekből elég egy mérettel kisebb, mivel a fűtőteljesítményük bőven magasabb . de árban ez se sokat lendít......A négyszázezres az egy kurva jó gép, az alap gépekhez képest óriási a különbség üzemeltetve. Zaj, hatékonyság fűtés esetén, energia felhasználás.......
140 lóerő 250 kg, 900 köbcenti és lám 94-ben is volt ilyen sárnehéz motor ami tudta a 270-et
de keresgéljél gyári adatokat róla
baromira ráérsz ma sem nyitotta még rád az ajtót senki
tudom, hogy már utána jártál