Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A transzgender ratyiribi ujra támad?
Még a végén erőszakkal méri meg.
Nem fagyasztva - gipszelve!
Azt is fagyasztva...mert nem áll már fel !
Még Zoli anyukája is férfiasabb mint ez a kotonszökevény !
6 alatt még a GéeSöccá' is eléri a százat, vaze....
Figyu! Az enyémet lassan már csak mikrométerrel lehet.....
3,77,ramair nélkül.úgy hogy az a lom 9-es majdnem ezres és idomos.
Jó lesz neked a 240 is.
http://youtu.be/XsAoicE7_ss;feature=emb_logo
Látom megy a péló méregetés......
nem az egy csodálatos találmány volt Nem büntetett elinduláskor viszonylag lassan lódult meg, aztán amikor már menetben voltál hirtelen baszott oda. Ezért a 3,5 nem 2,5 mp. Mondjuk neked hiába magyarázom, nem hiszem,hogy a tied 6 mp alatt eléri a 100 at
Vagy 6-tal az M5-ösön?
Ramair,szóval szar volt.
Jó az 240-nek.
nem löktem csak leparkoltam a hentesnél
a tied max 180 al megy ha lejtős az út ez meg emelkedőn felfelé 270-el az első nem lényegtelen különbség ez. Másod sorban a hájas valagadat is 3,5 mp- alatt 100 ra röpíti
Mondjuk ennek a ram air-es technológiának volt egy sajátsága, hogy 8 ezer alatt nem igen akart húzni azért csak 3,5 mp. Aztán utána olyat odabaszott, szerintem el is szaladt volna alólad olyan erőt te még nem éreztél
Jah,férfias,szoval ezé jökted a kocsi alá,mer benned férfias max a tokád lehet.
na szóval akkor neked reagálnék zotyám. Találtam 1 db-ot fent 5 kilóért mondogatják . Ha komoly a szándék szerintem 450-be viheted. Annyit talán kapsz a csajos biciglidért Aztán lesz egy férfias motorod amit meg kell tudni ülni közel a 30-évéhez képest minden tekintetben többet nyújt mint a mostani kislányos bringád
Kényelembe, teljesítménybe. Persze vezethetőség szempontjából ez egy más kategória mert hát elég nyers de hát ehhez kell férfinak lenned végre
Miben is nyujt többet?
5-el megy gyorsabban az M6-oson.
azt hittem zotya írt vissza neki reagáltam Mindegy olyan ez mint amikor a gyerek lehajul a pofon elől azt az asszonyt találom el Hisz igazából mindegy Ott is jó helyen van
valóban az eljárt felette az idő. Számodra a szégyen az, hogy még is minden tekintetben többet nyújt és többet tud ha még létezik belőle működő darab nem csak kiállítási tárgy Majd mingyá nézek a hahun van e még ebből a matuzsálemből
A tied spec egy széthajtott lom vót,jó az 240-nek.
nekem szerintem fent van már vagy 5 éve Asszem 2 kila volt tokkal -vonóval. Mondjuk itt a helyi erő nem a legolcsóbb. Hörmannal is foglalkoznak a kapuimat is ők csinálták.
van busás cimbim azok azért mennek annyit mert ennyit mehetnek. 1300-as motor többet tud(na 300nál)
Amikor akasztottam az órát na az a 270-en nem beszéltem 300-akról . annyival a gsx-rek, meg a zx 10-ek mentek. De a nagy zizi a zx-12 és a busa sem tud(hat) többet
Azt hogy letűnt korok emléke
Bontóba sincs már ép darab
na ez az aranyár
Várjál: ez 2 és fél éve (klíma szezon végén, szeptemberben) 99 ezer forintba fájt, plusz 55 ezer volt a felszereltetése a márkaszervizesek által mindenestől. Annyit röhögve megért - alig venni észre a fogyasztáson nyáron.