Most a régi 5-ös mellé költöztem és a kertben tevékenykedtem.....vazz, hogy mennyi motoros mászkált itt, majd besírtam, hogy hogy még tárolóhely híján nincs itt a motorom és nem tudtam legalább pár kört menni.
De nem ez a haver autója, az egy szürke színű, ez csak példa, hogy az említett esetben ekkora hibáról van szó!
De amúgy az is metél volt, de nem Rolls meg Bentley meg nem is akármilyen autóról van szó, sima középkategória aljáról vagy közepéről.
Fordítva, aki meleg annak kell a hideg víz, hogy fürdés közben szappanleeséskor nehogy betámadja a felé kínálkozó táguló horgász ánuszt......nekem sanyarú sorsú heteróként a hideg víztől minden gyermekvállalástól elmegy a kedvem hosszú időre így csak a buzik fürödnek hideg vízzel nehogy összeverjék őket véletlenül ha vehemensek lesznek.
ööööö....én úgy emlékszem nem vagy épp egy törpe...és tényleg elég ennyi? ....nekem pár hónap után (valami bajom volt, most kezdik kutatni micsoda) kezd visszajönni az étvágyam, de ennyitől még 3 hónapja is besírtam volna, hogy az asszony éhen akar dögleszteni.
Te! Hallottad, hogy nem Klárika lesz a prezi jövőre, hanem a Fegyőr. Tiszta fasza lesz minden . 4 napos munkahét, csak is elektromos kocsik, Paksot leállítja, rendbe teszi az egészségügyet meg a nyugdíjat. Ő lesz a mi emberünk
Nem ez az az autó, nem is ilyen színű, nem is itt volt a hiba, de ez a hiba kb 80%-ban lefedi a azt, amiről beszélünk.
A képen látható hiba felső fele az ajtón, az alsó fele a küszöbön volt.
(Még ha hihetetlen, akkor is...)
http://youtu.be/HH1RJbHTnSQ
De amúgy az is metél volt, de nem Rolls meg Bentley meg nem is akármilyen autóról van szó, sima középkategória aljáról vagy közepéről.
A képen látható hiba felső fele az ajtón, az alsó fele a küszöbön volt.
(Még ha hihetetlen, akkor is...)