Vót olyan, két sugaras, vagy hogy hítták - melegítésre elment, de ha készre csináltad az ételt, nem volt egyenletes annyira, mint a forgós. Ez még jó régen, ucsó 15 évben leszoktunk a mikrós ételkészítésről. Nem ilyen elvi meg 5G okokból, hanem mert finomabb sütőben minden
Nem annyira ritka, a beépíthető mikroknal mar van mindegyiknek, amelyik nem az olcsositott jobb oldali vezérlő panelű.... azok gyakorlatilag “normal” mikrok, csak beépíthetők....
Biztos lehet valami nagyon ritka darabot kapni, én még nem láttam csak lefele nyilót, azt is keveset. Gondolom pont azért drága mert kevesebbet lehet eladni meg gyártani is.
Nemrég dobtam ki a digitálist aztán vettem helyette egy tekerőst gombokért
Kb egy harmadával előbb melegíti fel a 600w tekerős mint a régi 800w digit , úgy tűnik a mikro is vénül
Csak azőta mást gondolt ki az asszony és ahová a mikrót gondolta ott elég szar a balos nyitás
Igen, és már azt is tudjuk hogy nem ő kaparta ki a gesztenyét. Volt szíves elmondani hogy ő már gyerekként a t{bb évtizedes családi vállalkozásban "dolgozott".
Ez is azt bizonyítja hogy síkhülye csak szerencséje van mert jó helyre született.
Van ilyen ismerősöm, elég tehetős, de öneröből vagy hajléktalan lenne vagy nem is élne, annyira buta.
Pedig sajnos satuhülye vagy, ha elfogyna a pénzed és kibasznának a pusztába pár napon belül éhen halnál ugy hogy minden ott van melletted ami a tuléléshez kell
A nyílvánvaló az kawám, hogy buta vagy mint a főd
Eszedért nem fognak ellopni az tuti
Meg még jó néhányatokat sem
Szépen listába rendeztem azokat akinek ettől nem kell tartani benne vagy de hát tudod te
Olcso plazmavagoval.
Csak hogy ne mindig fullhulyeseg legyen.
Te is ez utóbbiak közé tartozol legtöbbször
Ennyit nem ér meg mert alig van használva pont ezért lett száműzte a helyéről
Kb egy harmadával előbb melegíti fel a 600w tekerős mint a régi 800w digit , úgy tűnik a mikro is vénül
Csak azőta mást gondolt ki az asszony és ahová a mikrót gondolta ott elég szar a balos nyitás
Ez is azt bizonyítja hogy síkhülye csak szerencséje van mert jó helyre született.
Van ilyen ismerősöm, elég tehetős, de öneröből vagy hajléktalan lenne vagy nem is élne, annyira buta.
Eszedért nem fognak ellopni
Meg még jó néhányatokat sem
Szépen listába rendeztem azokat akinek ettől nem kell tartani