Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem minden apróbb cucc tolltartókban van, egyikben a vasak, másikban a defekt javító készlet
ilyesmi kisméretű keményebb gyöngyvászomos kivitelű a jó: https://www.pirex.hu/iskolasze...
van bennül egy elválasztó lemez is meg kis gumis tartók a csavarhúzó, ragasztó stbstb rögzítve van , kis cipzáros tartóban meg a foltok
erre rá kell tenni ipari tépőzárat és nem fog elcsúszkálni
Összecsukhatő tabortűz, felfujható zuhany, műholdas tévé.
Újhülye kiborult a tenyeken.
Torolgetem a konnyeim a rohogestől.
Kávéfőző, hamutartó....
Mikrosütő, minigrill, kertiszek, mobilvécé.
Én délután egy kis autókázást tervezek kikapcsolódásként Kakasd - Bátaszék, Szálka vonalon, így nem ihatok sajnos.
Én most már dobtam egy stameszt + bontottam egy sertét.
Zolinak egy kis Nyugati fény: https://nyugatifeny.hu/2021/02...
Étvágy az nálam is van - kaja viszont még nincs....
Komoly.

Néha megkérdezhetnének egy-két motorost is, hogy mi hiányzik még esetleg amire szükség lenne. A 90 %-a biztos hüleség lenne ( :) ) de lennének jó ötletek is.
Étvágy...
Nekem a Hepco&Becker dobozban gyárilag van:
Viheti.
kiindulásnak ez a tépőzár és hálókombó jó. Köszi mindenkinek.
Az,csak ötlet,nekem befer az ules ala.
ez vagány, ez is tépőzáras úgy látom...
MOndjuk ez jó ötlet, köszi. Kétoldalú ragaszatóval megtámogatva a doboz oldalához rögzítve ideális megoldás lehet.
Nem a zörgés. Annó szinte tele volt pakolva (tárcsfékzár azon a motoron még az ülés alatt és az elsősegély csomag is) mégis vándoroltak benne a dolgok. Főleg kanyargós utankon kavarodtak össze a dolgok. És ott a legkeményebb dolog az egy 0,5 literes üdítő volt.
Ja, a tárcsazáramhoz van egy saját, cipzáras vászon tok is - lehet ez is segít...
Öntapadós tépőzár.
Esőruhát, elsősegélycsomagot, kabát bélését úgyis ott tartod, nem? nekem az eléggé meg szokta akadályozni a lakat zörgését....
Sziasztok,

nekem az ülés alatt szinte csak a szerszámkészlet fér el.

Van valakinek valami jó ötlete, hogy pl a tárcsafékzárat (defektjavító szettet, elsősegély csomagot) a hátsó dobozban hogyan lehet jól rögzíteni, hogy ne vándoroljon jobbra és balra? Én első blikkre arra gondoltam, hogy mivel a Givi V47-ben nincs belső szőnyeg igy vágattam bele egy múanyag/gumi alapú, felül szövet borítású szőnyeget. Ezt fúrnám át és fúznék át rajta gumi hevedert (mint ami az ülések alatt is van).

Vagy más jól bevált ötlet?
Csak melegíteni használjuk, sütni inkább légkeveréses sütőben.