Mindjuk a füvet meg a falevelet pont nem rakom sehova mert a kistraktor bármit összeszecskáz parányira ősszel 2-3x körbemegyek a kistraktorral és volt nincs falevél
Azelőtt kell kiszedni a gyomot hogy magot érlelne
Én egész hèten fát metszettem meg daráltam az ágakat, a hatalmas kazal helyett lett két szőlősláda ágdarálék, megy a mélymulcsba ez is. Mire megöregszem lesz belőle jó termőtalaj
Ha kibaszná azt a 3 hasznavehetetlen tűlevelet hullató tujáját csinálhatna egy fasza garázst,de nem,ő inkább nyomorog a fidesszínű lommal 20 négyzetméteren.
Majd pont komposztál.
kurva sok gond van vele
főleg a fűvel, folyamatosan locsolni kell különben szart se ér, a gizgaz még ok, de a falevél és a fű nagyobb tételben katasztrófa
Csináltam pár évig, és rohadtul ráuntam. Rossz minőségű, gyommagvakkal telített komposzt lett a végeredmény.
Pici a kert (az egész telek 252 nm), évente 4-5 db 50 literes tőzeget (teszkós virágföldet) kiszórok / bekapálok a virágágyásokba, és kész. A lomot meg csak hordják el a kukások, ki van fizetve!
Minden szolgáltatás, szinte a legtöbb munkavégzés.
Itt azok szivják megint meg akik helyhez kötött szolgáltatást végeznek. Szolárium mükörmös kulcsmásolo stb.
Mi is pl többnyire magánterületen dolgozunk. Kijárási korlátozás nincs, de ha lenne is munkát végezni megyek.
Gondolod a szar felveti. a fél várost, ha eldugul a lefolyo?
Most télen nekünk is elég 2 hétig (plusz kéthetente a szelektív megtelik), de tavasztól őszig a kerti lomokkal minden héten púposra tudom rakni a háztartásit.
2 hét akatt nem mindig tellik meg a kukánk
posta holnap el lesz intézve aztán jónapot
épp mist nézem a nav lenyúlta a gépjármű adókat az önkormányzattól
Én egész hèten fát metszettem meg daráltam az ágakat, a hatalmas kazal helyett lett két szőlősláda ágdarálék, megy a mélymulcsba ez is. Mire megöregszem lesz belőle jó termőtalaj
Majd pont komposztál.
főleg a fűvel, folyamatosan locsolni kell különben szart se ér, a gizgaz még ok, de a falevél és a fű nagyobb tételben katasztrófa
Pici a kert (az egész telek 252 nm), évente 4-5 db 50 literes tőzeget (teszkós virágföldet) kiszórok / bekapálok a virágágyásokba, és kész. A lomot meg csak hordják el a kukások, ki van fizetve!
Leütsz 4oszlopot, körbe 3szál deszka, 10ezerből megvan egy a komposztálód
nehéz benne bármi szilárdat eltüzelni
aki csóró annak nem tellik a kuka
szerintem a dohány bolt is fog menni, a füstösök eléggé agresszívak lesznek ha nincs 2 hétig szívás
Itt azok szivják megint meg akik helyhez kötött szolgáltatást végeznek. Szolárium mükörmös kulcsmásolo stb.
Mi is pl többnyire magánterületen dolgozunk. Kijárási korlátozás nincs, de ha lenne is munkát végezni megyek.
Gondolod a szar felveti. a fél várost, ha eldugul a lefolyo?
posta holnap el lesz intézve aztán jónapot
épp mist nézem a nav lenyúlta a gépjármű adókat az önkormányzattól
Tud valaki boltot, ahol OTP szép kártya szabadidő zsebből lehet vásárolni motoros ruházatot, felszerelést?