Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tréumpfost hajtottam.
Ne hazudozzál már te komcsi majom !
Már a 65-60 éveseket is oltják mindenhol ,azokat is akik nem krónikus betegek !
Anyádat már beoltották ,csak lehet olyan már agya mint neked...nem emlékszik !
Hát ja.
Kétféle ember van,aki kapott oltást meg aki nem.
Tök meglepő.
Én is. Meg egy csomóval, aki eddig semmiféle értesítést, visszaigazolást nem kapott a regisztrációjáról.
Jah,és egy csomó emberel beszéltem aki egy vagy két oltást kapott.
Nálad a krónikus elmebaj van,ammeg vírusfüggetlen.
Ugyan már: azokat sem oltják, akik már karácsonykor regisztráltak (83 éves anyám Debrecenben, illetve én mint krónikus beteg....)
van egy olyan elmélet hogy ez a zárlat csak azért van hogy az oltásokat felvegye a nép mert jelentős oltásellenesség van még a nyuggerek körében is
Én pont szopok.
Hogy pipi az rendben,a bűre alatt is píz van.
Én csak azt tudom, hogy hirtelen mértékben emelkedett az új fertőzöttek száma - valamit tenniük kell... ráadásul már nem a nyuggerek esnek ki (azokból már sok be is van oltva) hanem a 30-40-esek.
Ugye nem gondolod hogy ilyen szintű leállás lesz ?!
Plázák, fodrász-szépség ami nem fog működni 2hètig, más szinte minden ugyanúgy.
amióta kibasztam a robogóból a vákuumos benzincsapot és egy villanyost építettem be helyette azóta pöccre indul ha hosszabb ideig áll
elpárolgott a benzin aztán rugdosni kellett percekig mire megtelt a rendszer benzinnel
... és majd a nyugdíj mellett 4 órában dolgozó IQ 3 portás nem engedi be a rendőrt, meg az ellenőröket, ugye? Főleg olyan helyen, ahol az udvarban 40 cég működik, és tőlük független kapu szolgálat van...
Majd lesz rá idő.
aki babettát motornak gondol az is
Aki ma nem motorozott az buzi. Mentem 10km-t bótba.
A rencer hibája vót.....
What?
Ezek szinte mind sorompós nagykapus portásos telephelyeken vannak.
Nem üzlet. Nagyker. Oda nem mehet be mezei halandó.
egészen addig amíg nem kapnak egy 1,5 millás bírságot
aztán csak becsuknak
geci yard már hétfőtől akciózik....
Délbe jelentették be a korlátozásokat, félnégy. Az egyik nagyker már jelezte, a megszokott modon megy továbbra is a kiszolgálás telephelyükön nyitvatartás szerint. Ha a futárszolgálat mégis megadná magát saját jármüvel fognak kiszállitani.
Nem lesz itt fenn akadás egy percet se........hálistennek......