Lazultam, a vevo atbaszott, szo se volt csaprol, es azt is meg kellet vennem, delutan 2 kor, nem csak hidegburkolo, vizszerelo is lettem.
Holnap műtünk.
Nem. Nem kérkednek vele, szájerröl.se nagyon tudták. De mindegy mert csak a libsik szeretnének buzikat mindenhová. Ezt sajnos bebuktad, rossz oldalon állsz
Az legalabb jo,latszik hogy meg a buzik is egyetertenek vele, te is irod a faszsagokat, amik meg csak nem is vicces.
Neked mint jo liberálfasisztanak kotelezo orulni a massagnak.
Lehet hogy nem kampányolnak, de jellemzően NEKIK van szivárvány családjuk, mint többször is kiderült ugye. Közben írják a családcentrikus, keresztény és nemzeti alkotmányt. Vicces, nem?
Végül is ja. Nem lehet megdugni, se megenni, nem kanapé, és horgászni sem lehet vele, szóval értelmetlen
Bár nem lehet a véletlen, hogy veled ellentétben a csávó meg a világ leggazdagabb embere már a semmiből, mert egy csomó olyan dolgot megcsinált, amire mindenki azt mondta hogy lehetetlen, meg értelemtelen, és nem a kifogásokat kereste hogy miért nem lehet megcsinálni, hanem megcsinálta
Nem azért nem csinál más ilyet mert értelmetlen. Hanem mert nem tud! Sőt. Elképzelni sem tudja hogy meg lehet csinálni! Mindezt a NASA, vagy a versenytársak fejlesztési költségének töredékéből, még úgy is hogy mindent felrobbant.
Amúgy igazad van abban, hogy elég gazdag hogy ez legyen a hobbija. És mivel a világon az összes űrrakéta megsemmisül a sikeres használat után, az ő Falcon9-eseinél ha egyben marad és újra használják már nyert az ügyön. Ez a StarShip pedig, a tervek szerint, még ehhez képest is tized annyiból tud az űrbe juttatni hasznos terhet. Azért ez elég jó üzletnek ígérkezik ahhoz hogy érdemes legyen fejleszteni.
Én ilyen telefonról vezérelhető vibrátort láttam a neten, ott majd összeesett a csaj amikor bekapcsolták, persze lehet csak megjátszotta magát
Ha lány kutya én megpróbálnám, aztán ha nem jön be jó lesz az asszonynak, úgyis jön a nőnap
akkor az ilyen villanyos távirányítós nyakörvekkel senkinek sincs tapasztalata?
ismerős basztat hogy van netem és nézzek valami jót..... na de mind azt írja hogy jó meg azt is hogy a kutyának nem fáj, na de ha nem fáj akkor meg szart se ér, persze állatvédelem meg mittudoménmi de fegyelmezni nem lehet símogatással egy 70 kilós középázsiait ha fut
2 éve is hirdettem, akkor 1.1 volt
egy ismerős ismerőse akarta megvenni aztán látott egyet 900ért és azt vette meg(most is így tettek már hárman is)
aztán pár hónap múlva írja az ember hogy sajnálja a dolgot mert a 900asra rátolt 200 pénzt de még mindig nem olyan mint az enyém
szóval kifizeti azt mindenki csak nem egyben
végülis mint írtam nekem kb mindegy hogy elviszik-e vagy sem, ha nagyon kellett volna a zseton akkor odaadom 1 milláért, na de ennyiért nem tudtam volna azt megvenni amit akartam, így értelmetlen lett volna az eladás
bár már nincs is meg az az l300 szóval most már minden mindegy
amugy mindig a szakallasok a homarok.