Nekem van Édesapámnál a tanyán volt egy olyan kisméretű kutya ami annyira bolond volt, hogy még édesapámat is harapdálta állandóan a tanyán Szegény papa seprűnyéllel járkált a saját tanyája udvarán A kutyát sajnálta volna bántani én meg szegény édesapámat sajnáltam mondom valami köztes megoldást kell kitalálni Ekkor találtam rá erre az elektromos nyakörvre Na mondom meg van a szent grál De ki kellene próbálni a kis korcsot tanyán nem lehetett megfogni mondom a telephelyen lévő kutyák közül választok Volt akkor egy dalmata meg egy kopó. Na mondom a talpi lesz a próbaalany így hívták a kopót Szépen a nyakáracsatolom szakszerűen elemek frissek a nyakörvbe is a távirányítóba is Na mondom jöhet az első próba volt rajta fokozatállító mondom kis fokozattal indítok nehogy véletlenül hanyat basszam a kutyát Elkezdjük a kísérletet a legelső fokozatnál szemmel láthatóan semmi nem történt Fokozatosan tekertem a pot-ot a fele környéken kezdett úgy gyanusabban nézni meg látom, hogy ráng a bőr a nyakán Aztán semmi különösebb nem történt a legnagyobb fokozatnál sem Mondom kikapcsolom felkteszem csumára és hírtelen rányomok amikor nem számít rá a dög Hát annyi lett, hogy fingott egyet azt nem törődött tovább a dologgal Aztán a tanyasi kutyát egyébként sem lehetett megfogni 1 héten keresztül próbálkoztunk ráadni a nyakörvet, de a sunyi dög csak akkor rohant elő a fedezékéből amikor a gyanútlan polgár sétált a tanyaudvaron azt hátúlról rámart a lábra. Már nyár volt rövidgatyás időszak láttam szegény édesapám lábán az egyre szaporodó harapási sérüléseket Aztán amikor városon volt én kiosontam a tanyára aztán belenézett a 12-es csövébe a korcs. Résnyire kinyitottam a kaput, hagy higyjék, zogy Ők felejtették úgy és elszökött a dög. Volt egy kis bánat de kisvártatva kaptak tőlem egy mudit.t. Baszott ronda kutya de igazi tanyáravaló. Azóta is nagy a szerelem Szóval nekünk az elektromos nyakörv nem jött be, ez nem jelenti azt, hogy nem lenne belőle megfelelő
Míg a libsi lehet simán csak egy liberálisan gondolkodó, ezt egy picit túltoló, ezáltal groteszkké váló, néha akár szerethető figura is, a libióta pedig pusztán saját énvédő mechanizmusainak rabja, ezért a legtöbb esetben rá sem lehet haragudni; addig a libernáci a legveszélyesebb, legelfajzottabb típus. Ő egy magát liberálisnak képzelő, valójában végtelenül intoleráns, agressszív megmondóember.
- Az európai baloldal kánonja által kötelezővé tett, politikailag korrekt, divatos szlogeneket szajkózza. Állandó kényszert érez ezek látványos kinyilatkoztatására.
- A tőle eltérően gondolkodókat, a liberális dogmáit megkérdőjelezőket azonnal megbélyegzi, lehülyézi, páriává nyilvánítja, önhatalmúlag kiírja a társadalomból, a közbeszédből.
Vitára, gondolkodásra, belátásra, önreflexióra teljesen képtelen, alkalmatlan.
- A logika és a tények nem zavarják.
Egy szemléletes példa a „libernáci” szó használatára: ha pozitívat mondasz Izraelről, a turbómagyarok hazaárulóznak, ha a muzulmán veszélyre figyelmeztetsz, a libernáci éceszgéberek fasisztáznak le és rekesztenek ki. Az élet nehéz.
amúgy jó nevelt kutya, ha ismerős otthon van nincs semmi gond vele, ha csak az anyja aki ilyen 70+ annak nem fogad szót, aztán kiszökik
megkötni meg az öreglány amúgy se nagyon tudná
a kiszökéssel sincs nagy gond mert kihugyozik másfél liter jelző folyadékot és már kocog is vissza, csak ha épp valami entitás van az utcán akkor már lehet baj
A liberálnácit fejtsd már ki légy szíves! Náci= szélsőséges nacionalista, szélsőjobboldali. Kb mint Te, meg a Führered. Nektek meg semmi közötök a liberalizmushoz és a demokráciához, annak pusztulásáért vergődtök. De jön még kutyára teherautó!
Mert te hirhű ateista liberalnacikent vagod a keresztenyseget, talan ketszer bérmálkoztál is mint a fűrered.
Fasza mikor a vak mondja meg milyen szinű a mona lisa haja.
Na, amíg kis hazánkban a Semjén demonstrálja a keresztény "értékeket", addig nem nagyon van miről beszélni. Ahogy az Orbán sem keresztény beállítottságú semennyire sem, csak rájött, hogy erre van "igény", ezzel lehet a buta néptömegeket a neki megfelelő szavazásra bírni.
De ezt te is tudod.
Eroltesd meg magad.
Libernáci.
Míg a libsi lehet simán csak egy liberálisan gondolkodó, ezt egy picit túltoló, ezáltal groteszkké váló, néha akár szerethető figura is, a libióta pedig pusztán saját énvédő mechanizmusainak rabja, ezért a legtöbb esetben rá sem lehet haragudni; addig a libernáci a legveszélyesebb, legelfajzottabb típus. Ő egy magát liberálisnak képzelő, valójában végtelenül intoleráns, agressszív megmondóember.
- Az európai baloldal kánonja által kötelezővé tett, politikailag korrekt, divatos szlogeneket szajkózza. Állandó kényszert érez ezek látványos kinyilatkoztatására.
- A tőle eltérően gondolkodókat, a liberális dogmáit megkérdőjelezőket azonnal megbélyegzi, lehülyézi, páriává nyilvánítja, önhatalmúlag kiírja a társadalomból, a közbeszédből.
Vitára, gondolkodásra, belátásra, önreflexióra teljesen képtelen, alkalmatlan.
- A logika és a tények nem zavarják.
Egy szemléletes példa a „libernáci” szó használatára: ha pozitívat mondasz Izraelről, a turbómagyarok hazaárulóznak, ha a muzulmán veszélyre figyelmeztetsz, a libernáci éceszgéberek fasisztáznak le és rekesztenek ki. Az élet nehéz.
megkötni meg az öreglány amúgy se nagyon tudná
a kiszökéssel sincs nagy gond mert kihugyozik másfél liter jelző folyadékot és már kocog is vissza, csak ha épp valami entitás van az utcán akkor már lehet baj
Fasza mikor a vak mondja meg milyen szinű a mona lisa haja.
Meg persze egy migránst is. Na jo az lehet a gatázsban is. Nála a fedett beállo szélvédett sarkában