Az legyen a bogyo baja, mire kihal az aszma kijon a szilardtest akku, es gombokert szorjak a hasznalt ecorsat, en megoorulok ha budira ket labon csoszogok.
Akkor az igazából a fiat motor? Amit nézegettem ma az egy B Meriva 2012-es és nem túl drága, akkor lehet, hogy a motor miatt olcsó, bár az első hibáit az 1.3-as fiat motornak úgy fest kiküszöbölték, a suzukikban működnek ismerősöknek csak kurva gyenge, igaz nejnek ez tök mindegy........mondjuk már nekem is.
Nem kérdés minden opel betegágy Mondjuk nekünk van ilyen törpe dízel. Én mondjuk magamtól meg nem vettem volna de az idő bizonyította, hogy nincs vele gond Bá ezen ilyen t betűt formázó elipszis embléma van nem villámos
Ötven egynéhány évesen összekuporgatott annyi pénzt, hogy bele merjen vágni egy hitelbe és megvegye élete első új autóját. Meddig baszogatjátok még szegényt az miatt a narancs, fapados, betegágy miatt Nem orbán vette neki megdolgozott érte
Orbán /Orsós/ Ő egy cigány ember. Azok meg köztudottan vallásosak Semjénről semmi jó nem jut eszembe Önállóan egy 0,1 %.os párt lenne. A neve miatt kell a fidesznek. Semjén pap létére a helikopteres vadászata óta szerintem néhány térdeplő öregasszony kiszeretett belőle nem épen papi cselekedet az ártatlan állatok nyilkolászgatása Egyébként egy súlytalan politikus
Sokat.