Mi béreltünk a faluban 6 buszt és azzal mentünk fel pestre budipapírért amit kamionnal hozattunk le. Tényleg hülyék ezek a pestiek mert most hozzánk járnak visszavásárolni 8X-os áron. ......persze most, hogy ennyink van szarunk is mint állat mert megtehetjük.
igazándiból nem is nagyon akarom eladni
hibátlan a motor, hely is van bőven, pénzre sincs szükségem
meg aztán most vesz a gyerek is egy utcai endúrót majd eljárunk fagyizni
de ha véletlen mégis elmegy 1,2 be akkor veszek egy peca kocsit
ha nem akkor egy jobb ágyat meg egy szúnyoghálós pavilont
Hétfőn zárás.Vettél ismét egy raklap lisztet mint egy éve a többi okos emberrel együtt? Most olvastam hogy pesten lerabolták a polcokról a budipapírt. Szörnyen ostobák ezek a fővárosiak.
hát zotyát kérdezd meg ő nevelte magát szakemberré ebből a témakörből
A kis kalapálással van némi fentartásom, a tető valahogy nagyon gyanusan a padlólemezre került ott kicsit többet kell majd kocogtatni rajta szerintem
április vége felé felemelem 1,4-re
aztán őszig ez lesz az ára
még így is olcsóbb mint egy gyáriashoz hasonló simson
ha nem viszik el nekem úgy is jó, megvan 5 éve ha még itt lesz 15 évet akkor se lesz sokkal elhasználtabb állapotban mert 500 és 1000 km közti megy bele évente
viktornak is van öccse, nálam valamivel fiatalabb is, 40-42 kis szemüveges geci. Lehet egyszer össze is futottam vele egy hajléktalan szállon amikor vittem az adományokat ja lehet, nem is ő volt
itt ennek lefutott a népszerűsége Az a néhány stabil alkesz meg nem tudott eltartani egy kocsmát.
Szerintem a szerencsegépek elállamosítása és kivezetése a rendszerből vetett ennek a kocsmásdinak véget Van néhány komám amelyiknek volt kocsmája. Volt olyan akinek családi vállalkozáskáént 5 is működött a városban. Némelyik már a 70-es évektől. Ezekből sincs már meg 1 se. Elmondta a szerencsegépek idelyén simán állta a gép a rezsiköltségeket(bérleti díj, alkalmazott+járulékai, fűtés, világítás) Amikor ezek a pénzek kikerültek a bevételből erős érvágás lett. A csocsó a dartsgép a billiárd a flipper önmagában már nem tudta fenntartani a helyeket a fogyasztás is jelentősen visszaesett. Erre még rábaxták , hogy a kocsmákból is szanálták a dohányzást Aztán végkép elgondolkozott a polgár, hogy akkor már minek is járjon ha már kocsmában sem dohányozhat Szépen sorba bezárt majd az összes. Én fejből kb. 3 kocsmát tunék a városba a szolnoki út a hegedűs, meg az örkényi út Ott ugyan volt 2-ő is még de abból az egyik az elmondások alapján már nem nyit újból biztos van még egyszer ugyan ennyi amiről nem tudok én nem látogatom ezeket a helyeket kb. 25 ezer emberre Mondjuk ha ezek bezárnának se lenne változás az életmbe. Én mondjuk örülök már,hogy nincsenek egy itt is volt a közvetlen szomszédomba 2-3 éve hál istennek ez is levéglegelt
amugy tudtad hogy van egy testvére is és az is milliomos egy jó ideje, de az valamiért nincs a porondon, pedig az is kapott állami pénzeket pl mávhoz vitt ezt-azt
erről jut eszembe, hol tart a magyar űrprogram elkészült már a rachel1 halálcsillag? vagy még csak most írják a közbeszerzést? úgy izgulok, ki nyeri....
hibátlan a motor, hely is van bőven, pénzre sincs szükségem
meg aztán most vesz a gyerek is egy utcai endúrót majd eljárunk fagyizni
de ha véletlen mégis elmegy 1,2 be akkor veszek egy peca kocsit
ha nem akkor egy jobb ágyat meg egy szúnyoghálós pavilont
A kis kalapálással van némi fentartásom,
aztán őszig ez lesz az ára
még így is olcsóbb mint egy gyáriashoz hasonló simson
ha nem viszik el nekem úgy is jó, megvan 5 éve ha még itt lesz 15 évet akkor se lesz sokkal elhasználtabb állapotban mert 500 és 1000 km közti megy bele évente
Szerintem a szerencsegépek elállamosítása és kivezetése a rendszerből vetett ennek a kocsmásdinak véget
Paradoxon, hogyan tudnád megkérdezni azt aki belehalt ?