nem mennek ezek motorozni ha hideg van azért ha meleg van azért szobamotoros mind
Szerintem felének már motorja is csak a képeken van meg
Én megyek a gyerekkel ma is kirándulni, múlt héten is voltam a budai hegyekkel ismerkedünk Gyakorlatilag kapott a karácsonyra egy társasjátékot azt élőben játszunk a táblán. ma a 3-as határhegy gucker kilátó, pálvölgyi barlang és mátyáshegyi kőfejtő a cél. Múlt héten a kaán károly, makowecz és az árpád kilátót néztük.
Van egy halom telefonom, nokiából a kedvetekért megszámoltam 11 db-ot ebből 7 működik is C2-ből 3 db van az egyik szoftver hibás, gondol egyet random kikapcsol a másik kijelzőhibás mert leejtettem a 3-ik müxik, hogy tegnak a mikrofont átcseréltem a képernyőhibásból, meg ma veszek egy 4-ik c2-őt azt tartaléknak Majd arról is dobok képeket több szögből is
Okostelefon a hülyéknek való Én meg okos vagyok
Egyébként egyszer megpróbáltam ezt az okostelefon dolgot, de rájöttem,hogy pont ugyanazok a hülyék hivogatnak rajta mint előtte akkor meg minek
inkább valami hasonló strapafont: https://www.jofogas.hu/budapest/Elado_Evolveo_strapabiro_telefon__Strongphone_Z1__Garanciaval_115198622.htm
nekem ennek az őse van, lehet vagy 6 éves és még mindig ilyen 3 heteket bír készenlét ügyileg
ez már mindenhol volt olyan mintha kutyák rágták volna meg de még mindig működik
kicsit halk mert teli van fémporral, aztán lusta vagyok kifújni, 1x már volt ilyen "gondja" akkor ki lett fújva és évekig jó volt
el kell olvasni teszteket mert némelyik kicsit visszhangos, lehet csak a régiek között volt ilyen
ha már hagyományos akkor legyen már ütés meg vízálló
tegnap tönkre ment a nokia c2 mikrofonja Aztán volt egy donor nokia c2-őm aminek a képernyője lett hibás miután leejtettem. Abból átraktam a mikrofont tökéletesen működik Viszont így nem maradt tartalék telefonom Ma megyünk családdal kirándulni budára, közben leszerveztem egy nokia c2 újszerű állapotban egy 10-esért
Majd rakok róla képeket ha gondoljátok
Ráadásul rozsdamentes fizettem érte vagy 30 ezer ft-ot
Szerintem felének már motorja is csak a képeken van meg
Én megyek a gyerekkel ma is kirándulni, múlt héten is voltam a budai hegyekkel ismerkedünk
Egyébként egyszer megpróbáltam ezt az okostelefon dolgot,
nekem ennek az őse van, lehet vagy 6 éves és még mindig ilyen 3 heteket bír készenlét ügyileg
ez már mindenhol volt olyan mintha kutyák rágták volna meg de még mindig működik
kicsit halk mert teli van fémporral, aztán lusta vagyok kifújni, 1x már volt ilyen "gondja" akkor ki lett fújva és évekig jó volt
el kell olvasni teszteket mert némelyik kicsit visszhangos, lehet csak a régiek között volt ilyen
ha már hagyományos akkor legyen már ütés meg vízálló
Majd rakok róla képeket ha gondoljátok
semminek sem tudtok örülni
akkor jöjjön a vírus, ki mit tud
Süt a nap, nincs bogár, és nem vizes az aszfalt