Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

talán azért mert totálisan értelmetlen.....
gondolom neki van annyi felesleges pénze hogy tud pazarolni erre is, aztán ha véletlen összejön az üzlet akkor örül neki ha meg nem akkor leszarja mert ugye ki csinál még ilyet..........

amúgy már az is egy siker ha úgy felmegy hogy egészben marad......az hogy vissza is jön már bónusz, az hogy a végén egyben is marad az meg csak hab a tortán, vagyis inkább a meggy a habon
ilyen ez a tesztüzem.... ki kell javítani a hibákat. hadd nézzem csak, ki még aki csinál ilye? jaj..... senki
emelni kellene rajta 10 centit és nem tudom hogy lehetnek kivitelezni
persze fixre meg tudnám csinálni de műszakira is el kellene vinni, szóval visszaállíthatósra kellene a dolgot összehozni
eddig még nem, de nem is nagyon erőltetem
1.2 a kikiáltási ára 1.0 már kínáltak érte
Az Ini-é nem fog, mert spúr, és alig lesz benne üzemanyag....
a musk féle eddig mind felrobbant
nyílt egy jó pár zugkocsma, itt a faluban 3 v 4.
IniSpaceX
az aszmát csináld meg holdjárónak!
Akkor nem az Opelt deszkázná
Motort elvitték már?
baszki
egy dobozos uazt láttam hirdetni 2.2 milláért
nem nézett ki rosszul a képeken, de biztos nem volt makulátlan
ennyiért nem lesz peca kocsi inkább kiveszem az anyós ülést az opelból, ledeszkázom a helyét aztán van 3 méter egyenes helyem
sazerintem ezt az uazt olcsón eladják ha gondolkozol egy új projektbe ininek megcsinálhatod pecakocsinak
https://www.origo.hu/auto/2021...
Nem fogod elhinni, de én sem. Vénségemre meg már nem hiszem hogy kedvet fogok kapni hozzá....
bogyo nagyon egy rugóra jár az agyunk pedig én nem is vagyok buzi
hiába nyitnál ki úgysem menne senki
de próbáld meg
Most lenne az időd megcsinálni a rozsdaboglyat adtak rá kb. 2 hónapot minimum én a helyedbe nem szalasztanám el az alkalmat
Ne aggódj semmit, ha lebux, bezáratják a kócerájodat fél évre - és végre elkészülhet a furgonod! Légy pozitív!
Ne vinnyogjál már. Maradj otthon. Csendben.
Igen. Tevékenységi körödbe ne felejtsd el beletenni. Dr bármilyen alkatrész vagy szerelvlny.boltod lehet.
Tegnap reggel hívott fel a műszaki ov, most hogy minden bezár, nekik is home office? mondom, az anyától picsáját egy ügyfél 40 telephelyét kell országosan kabelezni.... húztok melozni de tudok adni annyi melot, hogy éjjel sem lesz időtök aludni, ha az kell beszaras vazze home office
én noveberi blek frájdéjes cuccaim se jöttek meg a sógoréktól strauss austria vagy miről rendeltem egy halom dolgot
Miért? Mezőgazdasági cégnek nem kell butor? Az irodákban hova ülnek?
Simán
na azt legalább nagyüzemben és jól. Régen bajlódtak, a látszattal, már egy ideje nem veszkődnek aprósággal gyakorlatilag nyíltan megy az emberek kifosztása és még tapsikoltatnak is hozzá