Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kedveled Szent Joe-t,..........atya úr isten.
Neked senki se jó?
értem..... emlékszem, amikor az okos Trump szerint nemi is volt vírus, közben meg hullottak, mint a legyek tudom-tudom, azóta a legalább olyan okos Biden van, de nekem ők egy kaptafa légyszi ne ők mondják meg, mi lesz nálunk.... majd ezt itthon menedzseljük, vagy így, vagy úgy.....
Ez a csapat tavaly április végén (amikor az USA-ban 10 ezer körüli volt a halott?) megjósolta hogy szeptember elsejére 180 ezer lesz. Nem sokat tévedett: 182 ezer halottjuk volt azon a napon. Ugyanígy tavaly augusztus végén (amikor nálunk a népeket Horvátban ette a fene) megjósolták, hogy Mo-n a második hullám kb. napi 200 halottal fog tetőzni: azt hiszem, 192 volt a legnagyobb halálozási számunk. Sokat nem tévedtek ekkor sem - ez a szakmájuk.
De-de-de bogyo linkelte..............napi.hu.................csak igaz.
Azért én kicsit szkeptikus vagyok azzal, hogy az amerikaiak mondják meg nálunk mi lesz..... olyan ügyesek voltak otthon is....
majd úgy intézik hogy igaz lesz
kis zárás itt későbbi nyitás ott és mindenki megkapja a farkat az arcába
Dehogynem tudsz utazni, negatív tesztel, vagy antitest tesztel.
Ha ez igaz akkor el kell kezdenem munkat keresni.
ha nem volt szakálla a gyógyszertárosnak akkor annak lehet hinni, csak a szakállasok az átbaszos gecik
A bill geci alapítványának a véleménye nálam erősen megkérdőjelezhető, pontosan a bill geci egyik-másik elhíresült elszólása miatt.
Amugy az idöjárást nem képesek eltalálni a hltvégéig, pedig az sokkal egzaktabb......betonozni kéne de az esö nem jo hozzá....
És.erre kell.alapozni az életünk? Mert akkor már holnap eladok.mindent és megirom a végrendeletem. Bár ha mindenki meghal akkor azt se kell.
De egy fecske nem csinál nyarat. Kettő sem.
Sokan azt mondják, hogy a vakcina mellékhatása is kisebb baj, mint amit a vírus okoz. Ez igaz lenne, HA pontosan tudnánk, milyen mellékhatása lesznek pár hónap múlva és sok oltás után.
Mert itt a csapda, hogy egy elméleti igazság mögé dugnak el egy ismeretlen gyakorlatot. A sok bárgyú meg az elméleti igazságot felismeri és ezért az egész állítást elfogadja.
Olyan, mint amikor egy tök hülyének azt mondják, hogy az olaj szükséges és jó a robbanómotornak. Valamit hallott, sejt a szerencsétlen és el is hiszi, pedig étolajat, pálmaolajat mégsem öntünk bele.
Szerintem.
eddig én se nagyon, de mivel az itthonüléssel csak elszarok egy csomó pénz magamtól, már lassan létkérdés lesz
Ha regisztrálok, már lehet megkaptam volna, de nem töröm magam.
Problémás a dolog.
Értem, hogy ez egyfajta mentális erőszak az oltások felvételére.
Amúgy ha nagyon akut lenne, betudnám magam oltatni, ha nem is aznapra.
Nyitott kérdés még. De akkor nem utazok. Majd ha tuti lesz, mint mondjuk az influenza elleni.
Biztos meghalok, ez tuti.
Elég , ha csak utazni szeretnél. Oltás nélkül nem tudsz.
Pedig meghalsz ha nem oltatsz.
Hát... a hét vége felé lesz az oltakozás, de nem nagyon szeretném, azt mondtam, ha mindenképpen, akkor az oroszt választaNÁM.
De nem biztos, hogy választani fogom, illetve pontosabban a kivárásra játszok. Holnapig alszom rá.
Rosszul láttad. Kizárta az életéböl a kritikát teljesen.
nem láttam volna, hogy különösebben magára vette volna Szerintem simán benne van a napi 150-ben