Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézöpont kérdése. Van.aki tizenötév mulva is maradjotthont tolná a kilencvenedik hullámkor
én csak a ksh adatainak hiszek azt azért nehéz hamisítani hogy él valaki vagy halott
az hogy covidban halt meg vagy "sima" tüdőembóliában az szerintem addig lényegtelen amíg az össz halálozás nem kirívóan magas
de az mindenképp szar higy azért egyre több ember van kórházban
egy korombeli nénit is elvittek pár napja, fészbukon tud írni de kórházban van
Igazuk van.
Azért a Mi Hazánknak is vannak echte hülye megnyilvánulásai: https://index.hu/belfold/2021/...
Ki előzött be?
Még jó hogy javítottunk - a 13 az szerencsétlen szám....
Szerencsére még a kaffer korszak előtt voltam - meg Szicíliában meg Krétán is... azóta szétbaszták Ejrópát a nem mondom meg milyen vallásúak
Igen, a melegek oda járnak nyaralni - egyik kedvenc helyük.
Van gondjuk ott is a kafferekkel mint szicíliának.
Azzal kell oltani ami van,a nincsel fura lenne oltani.
Értemén hogy ferinek érdeke hogy elhúzódjon 22-ig ez az egész,de szólnia kellett volna időben hogy az amcsi választást tolják el 22-re hogy egyszerre lehessen a magyarral elcsalni,mer így sorry de nyárra lecseng.
... Málta amúgy jó hely, voltam ott pár éve - laknék ott szívesen. Meleg is van, nyugi is... és Kínából hamar megjön a rendelés
ááá, erre Bogyó úgyis azt mondja, hogy az arabok nem ér, mert ott kínaival oltottak, nem izráhelivel és különben is O1G
Bogyo te fanatikus vagy már pedig én a fanatikusnak amennyire lehet kerülöm a meglátásaikat.
Csomo indexes faszságot idehordasz, jövöbe azok se látnak,. a statisztikát meg olyanra csinálják amilyenre akarják.
Erről szolt az orbán haverja nyújorktájmsznak is a ferenc tesó?

https://mandiner.hu/cikk/20210...

Mer ő szerintük malta veri meg a nagyart unioskent csak,de 500e bol 100 ezret leoltani gyorsabb.
Dehogynem Nem kell legalább locsolni megégés ellen
biztonság kedvéért hátha én túlélem végrendelkezz a nevemre Ígérni annyit tudok cserébe, hogy körbeültetem a sírod csalánnal
Legalább a haragosaid nem tudják lecsinálni
az influenza elleni az tuti
Jó néhány emberrel beszélgettem azon kevesek közül akik annó felvettek ilyen influenza ellenit többször elkapták az influenzát meg szarabbul is voltak mint amikor nem vették fel
Ne azt mondom, hogy ez általános de sok esetben így van
na dzsínó meglátja a robbanómotort biztos a halálba kerget vele Múltkor én is lemertem írni idegi alapon vittek a viccosztályra amit ezért kaptam
Szerencsére már lipótot bezárták 13 éve különben most onnan írogatnék
te is
Mióta megszülettél ez már csak idő kérdése
Ráadásul múltkor olvastam Brit tudósok megállapították az is meghal aki vizet iszik
azt én is
Bogyó, vezéred (dkferi) azt nyilatkozta, hogy oltást akarnak, mindenáron, de a szemétfidesz nem halad vele eléggé!
Mondd már, ezen beszólás után mi kell még neked, meg a lelki társaidnak, hogy ne kajálják ezt a barmot?
Na B+, ezek is a legokosabb Bident küldték el a családból
a jóslás mindig bejön, már csak a jóslások száma miatt
is ami nem jön be azt úgy is elfelejtik
de ha mégsem akkor olyan dolgokat társítanak hozzá amit csak akarnak
pl
nostradamus is 500 éve megjósolt sok mindent....
pl a sárga veszedelem már nem a kínai népvándorlás, vagy a kínai ipar terjedése hanem a vírus, később meg majd más lesz
Na jó de ő nem szagolgatta lányok haját,rögtön harapott.
Egy Biden-t már hazazavartak: https://index.hu/kulfold/2021/...