Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ne covidtol fossá, mert ugyse létnak el oltva se.
Igazabol jo lenne virusban otthon.
Mer a lelegeztető dragabb,a vakcinat meg kaphatna rendes ember is.
Ez van, nekem is már tavaly mennem kellett volna kardiológiai szakvizsgálatra, és bizony elmaradt, meg egy darabig el is fog ahogy sejtem...
Altatásban vagy index linkelés közben
Erre az eü elletási minöség hanyatlásra még rábasz két lapáttal a virus miatti alap ellátatlanság.
Igazabol mindegy miben patkolsz el.
Olvasd el a cikket, légy szíves: Mo-n azért nőtt meg a (bármiféle) oltakozási hajlandóság, mert jobban fosunk az egészségügyünktől mint a vakcinák mellékhatásaitól.
Siman passzold az oltast.
Es utan legy ferfi,ne vernyogj.
Na, eregy oltatni mert ez a vernyogás kíidegel.
Én annyira azért nem bízom amagyar egészségügyben:
"MEXIKÓ ÉS PERU UTÁN MAGYARORSZÁGON A LEGMAGASABB A FERTŐZÖTTEK HALÁLOZÁSI ARÁNYA AZ EGÉSZ VILÁGON, "

https://index.hu/belfold/2021/...
Nem döglil.meg minden virusos.
Dániában is ez történt, le is állították az AstraZeneca-val való oltást: https://index.hu/kulfold/2021/...

Bevallom férfiasan: fosok mint állat tőle, de lélegeztetőgépen, vírusosan megdögleni sem lehet főnyeremény....
Persze, egyébként is mindegyik biztonságos.
Hagydmar,meg a vegen nem megy el.
De ezt id a főnire keni.
Es mrgni megy a veg nelkuli vernyogas.
Bogyo, nem ijesztgetésnek szánom, csak tájékoztatásnak. Lehet semmi összefüggés csak eszembejutott a cikk kapcsán. Ismerös munkatársát oltották mult héten astrával. Hozzád hasonloan rettegett a virustol monden szabályt betartott elötte. Tegnap meghalt tüdöemboliában. Az is vérrögös bajság nem? De cukorbeteg volt ez tény.
Te hogy csinalod?
van vagy 150 cége mindből kilépett
hülye vagy? azzal kezdték, hogy minden cégből kilépett a válás előtt.....
10%-t tarthat meg, ha megengedik....
ez elég olyan indiai zs a négyzeten kategóriásnak néz ki
Ja, igy már igaz a szám
Megegyeztek. Nyilván nem az ö pénze ez, azé szoltak az asszonynak gondolom hogy meddig számplhat fejben.
Bocs, kihagyhatatlan volt, de rosszat azé nem kivánunk.
Ne ennek higyj, a fórum virológus megmondta hogy biztonságos.