hogy csökkentség a vírus terjedését. Aztán még a lovasboltok is nyitva vannak a lentebb felsoroltakon kívül, meg még az a rengeteg minden amiről nem tudok
Sajnos én csak egyenlő tudok lenni azzal a néhány szegmenssel a sok százból akinek be is kellett zárni
A múltkori ígéretük is csak jó kampány volt meg fizetett állami hirdetés jó pénzért.
Pest megyei 5 alkalmazottamra 1-re lehetett megkérni a támogatást, mert pest megyében vállalkozásonként csak 1 emberre volt keret
Szolnok megyében szerencsére nem voltak ennyire fukarok ott bármennyire is meg lehetett kérni csak hát nekem ott dolgoznak kevesebben
A hírek után a reklám, úgy kezdődött, hogy "újraindítjuk a gazdaságot..."
Ezek elfelejtettek a rádióknak szólni, hogy most zárnak be 2 hétre?
Bár hát azóta is nyomatják a faszságot lassan kívülről fújom, de ami elhangzik benne gyakorlatilag semmi nem igaz.
Ebbe az a leg elszomorítóbb, hogy Ők is tudják, hogy mi tudjuk, hogy ebből semmi nem igaz
Tehát egyre gyorsabban ugrunk a % arányos védettséghez
Amúgy meg minek neked a pár millió, úgyis olyan igénytelen vagy, el se tudnád költeni - a munkásszálló olcsó, pizzát is téglalap alakúra sütöd tepsiben
Téged jó eséllyel bármelyik elvisz
Szerintem te próbáld meg nem elkapni
Már majdnem egymás tetejére is parkoltak az emberek, a körforgalomnál ált a sor az M5-ig
Mi a lófasz lehet az ikeában ami 2 hétre nem halasztható
Komolyan mondom ha eddig nem is terjedt megfelelő mértékben a vírus
múlt hét csütörtöktől a bejelentéstől tettek érte az emberek és kormányunk, hogy jó legyen a terjedési ütem a megfelelő nyájimmunitáshoz
Aki kinyitott az valamire hivatkozva lekérdezve van nyitva
, aztán elkezdték ezeket finomhangolni
A vegyesiparcikkes bolt is nyitva van nálunk na ott mi lehet az életfontosságú dolog
a horgász és vadászboltok azzal, hogy árusítanak állateledelt hisz a halcsali is állateledel ugye
Nyitva vannak a festékbolttok a diégók az út szélén büféskocsiból árulok vagy bódéból hamburgert árulók, az összes ilyen DM meg vegyi istenfasza, a zöldségesek nyilván kertészeti árudák, tüzépek, bankokm dohányboltok mert hát ezeken a helyeken egyébként is kevés ember fordul meg ugye
Arra még nem jöttem rá, hogy az ékszerboltosok mit találhattak ki de azok is nyitva vannak
Arra viszont rájöttem ez a bezárósdi pusztán a kreativitásról szól
Aki elég kreatív az nyitva lehet még ha laposménküvet árul akkor is
Végigmegyek egy üzletsoron többen vannak nyitva mint bezárva
Na ennyit a bezárunk mindenkit 2 hétre
A többi kimagyarázza a nyitvatarthatóságát
Bezárnám még az elviteles kajázdákat, meg az út széli "higénikus" kifőzdéket hamburgereseket. De a lényeg, hogy ezt párosítanám 2 hét kijárási tilalommal, komolyabban ellenőrizve mint tavaly tavasszal.
Ez így lófasz az egész. Arra jó, hogy megint néhány misivel rövidebb legyek
kb. jövő ilyenkor lesz