Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan 40 után lett minden egyre szarabb
persze dagadt vagyok azért, de a kezeimen lévő ízületek is olyanok mint egy 70 évesnek, azon meg nem szoktam járni
amúgy egy optimálisan maximális férfi életkor nincs több mint 80, szóval 48 évesen már elég régen a b oldal megy
Te vagy bexarva, csak oldom a feszültséget
Én is olyan korú vagyok, mint te, de nem agyalok ezen... ez olyan, mint a WC - ha menni kell, menni kell nem sok befolyásod van a dologra. Akkor kár miatta aggódni...
Különben meg úgyis eleged van már a fideszből...

Menjél oltani, mielőbb, az megnyugtat, és ne nézd az ATV-t.
Be vagy szarva?
b oldal? 48 vagy... az 50 után van, az optimisták meg 60-nál szokták ezt elsütni
Mivel road lehet nemigen.
Srácok! Most őszintén! Én soha, senkinek nem kívántam még a halálát (úgy egyébként semmi más rosszat sem szoktam), most ez lesz a menő, hogy velem szórakoztok? Most őszintén: kezdjek el veled kurvaanyázni, vagy mi a célod ezzel?
Semmi, de ezt még nem tudták, mikor megvettek 16 ezret sztem még egyet se használtak fel belőle (na jó, párat, ami az új konténer kórházba kellett) mert eddig is volt minden kórházban 1-2.
Párna nem kell, csóri úgysem kap levegőt, azé' hal meg de ezzel ne nagyon tréfáljunk, mert lehet, jövő 7en mi fexünk ott
én nem vagyok beszarva, egy ideje már a b oldal megy és kibaszott szar a muzsika, szóval ha nem kell végig kínlódni az egészet akkor nem kell, nem leszek bánatos.....
csak időben tolják a morfiumot mert egész alacsony a fájdalom küszöböm, aztán jöhet a v43
akkor mi értelme van a lélegeztetőnek? egy morfium aztán lehet párnát szorítani a fejére
Én elmondom neked, hogy van... aki bekerül az ITO-ra (intenzív osztályt így híjják) és lélegeztetőre teszik, az letakarva jön ki onnan. Persze van túlélő is, csak olyat nem láttak eddig... most éppen olyan stádiumban megy a dolog, hogy semmi szükség kovidos halottat hazudni, mert van elég.
40-50-es, túlsúlyos, cukros... kezdhecc beszarni, következő (Bogyó) felkészül...
de majd jön Pipi, és megmondja, hogy nincsen is vírus
múltkor valami videót láttam hogy lehet pinát hajtogatni törölközőből
ki kellene egyszer próbálni aztán el lehet zavarni az asszonyt.......mondjuk főzni tuti nem tud a törölköző
nekem conti attack2 van olyan gecimód tapad hogy szinte félek tőle
de úgy gondolom ez téged nem vitt előrébb
Úgy is van a mondás, hogy: "szegény ember kézzel nőz" az a legolcsóbb
Apropo,ki ismeri a conti RaceAttackot?
Meglepetesemre lehet kapni,nem draga 50 korul van,es 160/60 as,emlekeim szerint nem rossz palyara,nem autopalya.
Aterzem a kisemberi kint a megelhetes gyotrelmeivel vivott harcodban.
Ahhhhh.... korrekt voltam.... kis pénz, kis foci...
Tudtam, hogy jó szíved van együttérző, szolidáris lelek vagy
Menten megszakad a szivem.
Némwlyik nönek nagy a zsebe
ezek azok a dolgok amit sosem fog bizonyítani senki sem
kb 3 hét múlva majd meg tudjuk nézni mennyi most a halott, mert a ksh adatai szerint december közepe óta folyamatosan csökken a halottak száma, érdekes december közepén amikor 4000 körüli halott volt senki sem károgott a se a tv-ben se a neten, hiszen akkor el kellett intézni az ünnep előtti pénzköltést

a vÍrusról van egy egész közeli élmény:
anyámék szomszédja múlt héten szarul volt, lázas is volt 2 napig de nem volt vészes, utána kicsit szarabbul lett hívták a mentőt
ott helyben tesztelték és negatív lett , elvitték péntek délután a kórházba, aztán még szombaton is azt mondták nem covid
hétfőn sajnos meghalt az öreglány ekkor már a vírus áldozata lett
és ezeket nem az ismerősöm ismerősének a szomszédjának a szobatársának a nagynénje hallotta a piacon, hanem első kézből a meghalt személy fiától hallottam
akinek negatív a tesztje mert őt is tesztelték......
Ugybiz......
Ahhhh csak zsebpénz
Ezek csak ajandekok,szereny kisemberkent eldegel naprol napra.
Hány milliárd?
nálam sem volt felezés... x összeget ajánlottam fel, azt mondta korrekt és mehetett is.... minden más maradt.... egy kis cégemben, egy bt-ben van benne 1%-al kültag, de az csak technikai jelenlét. Onna meg nem veszek fel osztalékot