Közösitheted de ne 0.5-ös legyen. Valszeg igy egyszerübb gyártani sorozatban és univerzálisabban felszerelni
Ki tudod sajtolni de el is vághatod. Nem látom miféle saru de egy müszerész csavarhuzoval ki lehet stedni.
Vettem egy kinai LED-es ködlámpát. Most abba nem menjünk bele, hogy miért, de designes és a kinai már belerakta az E jelet a búrába (igaz papír nincs hozzá de hátha..).
Szóval kinában vagy rövidebbek a motorok vagy az enyém nagy.
Ha a relét (HTT7101 12V 40A van ráérva ha ez számít valamit) el tudom dugni a motor orrába akkor a kapcsoló nem ér fel a kormányig. Meg lehet a relétől szépen elvezetve az akksi melett lévő biztosíték tábláig se.
Mivel egy hozzászólásra vetitve itt a legtöbb villanyász igy itt kérdezem meg.
Szóval:
- a reléhez van egy csatlakozó ami pont illeszkedik hozzá. Ebből ki lehet-e préselni valahogy a sarukat vagy nemes egyszerűséggel középen vágjam el a kapcsolóhoz menő vezetéket és toldjak bele (persze forrasztással és szigetelném is).
- annak van valami különös oka hogy a relétől a két lámpáig külön-külön viszi el a vezetékeket (kinai szerint 2*20 watt a ledek teljesítmények - amit én kicsit sokallok, de összerakva tényleg fénykard szerű vetítési képe van a garázsban. Szoval nappal inkább látnak de éjszakai közlekedésre alkalmatlan).
- közösíthetem a két vezetéket mert az ülés alatt több hely van, viszont 2*2 vezetéket már nemigen tudok előre húzni.
Róla beszélünk, igaz a dobozon nálam már összesen 4000LM szerepel (2000 LM/ lámpa) illetve 40w (20w/lámpa)
Nem is tudtam, hogy elhagyott az asszonyod Minden esetre így is sokáig kibírta a szenvedést melletted
A helyében én biztos nem értem volna be alamizsnával vittem volna a felét mindennek amit a házasságkötésetek után harácsoltál össze. A cégeknek is a felét mindegy, hogy benne van e vagy sem mindennek a fele őt illeti ami a neveden van.
Ezen ne stresszelj, nem kivánja senki a halálod sem meg a betegségeket sem. Csak kibaszottul ráfeszültél erre a témára, akárcsak az o1g-re és lám minden éremnek két oldala van
kedvelünk vazzeg azért baszogatunk
ha nem kedvelnénk le se szarnánk
amúgy azért kapod ezeket mert nagyon szélsőségesen gondolkozol, és az itt jelenlévők többsége nem ilyen gondolkodásmódú
Én makkegészséges vagyok - és lehet, én megyek el leghamarabb... ezt nem lehet tudni... erre utaltam Bogyónak is. Mondjuk, pár éve köhögök néha, van egy kis bronhitisz-szerű maradványom, ami most ebben a tűdőbajt okozó vírusos időkben nem túl jó előjel - de mit csináljak? Szóval semmit.
Igazából már az oltással is el vagyok késve, ha kérném. 3 hét, mire védettséget ad... addigra lefut a java.
Ki tudod sajtolni de el is vághatod. Nem látom miféle saru de egy müszerész csavarhuzoval ki lehet stedni.
Sose figyelsz semmire csak fosod a sok baromságot
Vettem egy kinai LED-es ködlámpát. Most abba nem menjünk bele, hogy miért, de designes és a kinai már belerakta az E jelet a búrába (igaz papír nincs hozzá de hátha..).
Szóval kinában vagy rövidebbek a motorok vagy az enyém nagy.
Ha a relét (HTT7101 12V 40A van ráérva ha ez számít valamit) el tudom dugni a motor orrába akkor a kapcsoló nem ér fel a kormányig. Meg lehet a relétől szépen elvezetve az akksi melett lévő biztosíték tábláig se.
Mivel egy hozzászólásra vetitve itt a legtöbb villanyász igy itt kérdezem meg.
Szóval:
- a reléhez van egy csatlakozó ami pont illeszkedik hozzá. Ebből ki lehet-e préselni valahogy a sarukat vagy nemes egyszerűséggel középen vágjam el a kapcsolóhoz menő vezetéket és toldjak bele (persze forrasztással és szigetelném is).
- annak van valami különös oka hogy a relétől a két lámpáig külön-külön viszi el a vezetékeket (kinai szerint 2*20 watt a ledek teljesítmények - amit én kicsit sokallok, de összerakva tényleg fénykard szerű vetítési képe van a garázsban. Szoval nappal inkább látnak de éjszakai közlekedésre alkalmatlan).
- közösíthetem a két vezetéket mert az ülés alatt több hely van, viszont 2*2 vezetéket már nemigen tudok előre húzni.
Róla beszélünk, igaz a dobozon nálam már összesen 4000LM szerepel (2000 LM/ lámpa) illetve 40w (20w/lámpa)
https://www.aliexpress.com/ite...
MIndjárt dobok fel egy móriczka rajzot is.
A helyében én biztos nem értem volna be alamizsnával vittem volna a felét mindennek amit a házasságkötésetek után harácsoltál össze.
Mindenkit a vonat sem üthet el
Remélem nyugtatólag hatnak rád a szavaim
szóval hiába van ezer bajom nem tud róla egy fehér köpenyes sem
eszem a c vitamint aztán majd lesz valami, legrosszabb estben vesekő
ha nem kedvelnénk le se szarnánk
amúgy azért kapod ezeket mert nagyon szélsőségesen gondolkozol, és az itt jelenlévők többsége nem ilyen gondolkodásmódú
Igazából már az oltással is el vagyok késve, ha kérném. 3 hét, mire védettséget ad... addigra lefut a java.
Semmit se tudsz magadrol,nincsenek vonyito emberek az elfekvoben.
Csak a 10 ora wader.
http://youtu.be/un8FAjXWOBY