Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne halgass inire Látom, van benne munka rendesen
Mire elkészülsz vele lesz egy zsír új autód
Bár kár, hogy addigra már nem fogják rá megújítani a jogosítványodat
...és aki mondjuk gyereket szeretne a közeljövőben, vagy mondjuk 1-2 hónapos terhes, az se menjen külföldre?
Nem volt.
De ma is lemondtam róla, megvárom, mik lesznek a tapasztalatok a kínaival pár hét múlva.
Valószínűleg az értetlen buziknak és a cigányoknak egy vizális segítség, hogy melyiket használják.
Annak idején én is színes kábeleket használtam, pont ezért.
egy szem homok sincs benne
a motorháztetőn van pár vízcsepp, mert elfelejtettem leengedni a szűrőből a vizet a festék után, aztán a végén felkapta
Ha sziget, akkor szigetelő szalag
Vagy tárolás vagy hökezelés.
Arra varnisch a legjobb, csak az nem fekete. De höálló. Van belöle szilikonos is.
A homok meg a falevekek?
A HVLP 2 bar korul van.
a tetején csak pár bogárlábnyom van, azt leszámítva makulátlan, direkt fellocsoltam az udvart fújás előtt
fújjál egyszer lakkot 4 báron majd rájössz nem gyerekjáték
Amugymeg az astra hotszemetesre sikerult.Annal jobb.
Ez csak a töltőalapozó.
kicsit gyakorolsz aztán eléred azt a minőséget amit az astra tetejére fújtam elsőre
Pipiiiiiiiiii csak neked.
az a csúnyán körbeszigetelőszalagozott mikrofon azért odabasz
http://youtu.be/HBeu9bSG4s8
Ezért fogok sportmotort venni. Az még sohasem fordult elő, hogy egyenesen csípődött volna be a derekam. Derékszögben vagy meghajoljva annál inkább. Akkor meg csak rá kell emelni a motorra.
Ez nem azt jelenti hogy rosszabb a technika, hanem azt hogy öregszel
Sajnos tapasztalat
Nem kell hőálló. Javaslom na kipufogóra tekerd rá, és akkor nem lesz semmi baja
A PVC 300fok környékén olvad, és fő előnye hogy az égést nem táplálja, ezen két jó tulajdonsága miatt használják elektromos vezetékek szigetelésére, és elektromos berendezések műanyag házának.

Ezzel van megcsinálva minden motoron gyárilag is.
ilyen kötegekben árulják
van itthon pár kiló 3 méretben is
asszony akarta látni
addig néztem amíg fejre állt a hajó és potyogtak lefelé a népek, arra emlékszem hogy az egyik muki a hajócsavarra esett és tök vicces volt a hangja
utána vissza se mentem inkább elmentem fagyizni
Egyébként is minek nézted volna végig
Tudtad, hogy elsüllyed nem?
Nyelestengely szimering.
Telen szabadban.
:) Cserében viszont a szabadonfutó cseréhez egyedül is kibirtam venni a blokkot. Most is kibirom, csak utána 2 hónapig kezelik a derekamat..
És leszállt a tököd mire raigazítottad a valtora azt a kramacot.
2 cm-em van. Ott mennek a fékvezetékek előlre a fölé gondoltam. (Istenem régi szép idők. Mikor kivetted a Wartburgnál a homlokfalat, beálltál a motortérbe és mindent elértél. Most meg egy izzó cseréhez is endoszkóp kell, meg ovodás kéz.)