Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a te bajod
ilyen mérnök emberek után nagy a kereslet
csak merni kell váltani
van ismerős aki tervező mérnök 3x annyi pénzeket kapott mint én aztán a cégek keresték hogy menjen hozzájuk
az hogy te kis pénzért dolgozol sokat az valami aberráció lehet
LOL...talpig vegyvédelmi ruhában biztonságban vannak...Én minden héten sokat dolgozok és bizony a munkám mellett néha mosogatok is otthon, igaz az nem nagy munka...Nekem 20 évesen kétszer is visszanőtt a fejem amikor leszakadt...
Létrára kell mászni?
Jahogyaz ismerős ismerősének az ismerőse hagyomány.

Azért szögezzük le,a multi soha nem volt és lesz szociális intézmény.
Ez olyan legenda mint hogy a jóságos EU a két szép könnybelábadt kerek szeméért a magyar népnek kamionszám ontja az euromilliárdokat.
Akkor azér nyavajogsz ennyit megnyugtatlak.az ellenzék sem.fog többet adni otthonülésért
Gyere hozzám, van felvétel a dupláját megkeresed de nincs home office
Stimmel, csak a mani nem nagy.....
Van kereskedelmi dolgozó ismerősöm bőven, tőlük tudom azt a keveset, amit tudok: multinál dolgozni jó, multinál vásárolni jó. (Vagy legalábbis sokkal jobb, mint nemzetünk büszkeségeinél).
Home Office
És utalják a nagy manit neki.
egy ismerős hölgy valami kisfőnök, basztatja a többit de ha pl kifolyik a tej akkor rohan és feltörli, vagy ha szarni kell a pénztárosnak leváltja
és ugyanúgy töltögeti a polcot is
ő mondta hogy nagyon jó a pénz a vasúttól sokkal többet keres
Te már csak tudod,hisz lenyomtál 15-20 évet itt ott kereskedelemben.
Vagy telexindex?
A kizsákmányoló multi tömi pénzzel a dolgozók zsebét. Nézz meg egy "nemzeti" kereskedelmi vállalkozást (pl. CBA, Coop), ott mennyit kapnak ugyanazért a munkáért a melósok.
Majdnem, 6 órára bejelentve a többi túlóraként elszámolva és hétvégézve és persze nem 8 óra a meló.
pl egy lidl munkás ettől többet kap
Barki.
....az Ini könnyen viccel. Erre gondoltál?
Ne legyél már ilyen gyámoltalan!
Most rólad és az egészségedről van szó.
Engem igazán a családom és a saját egészségem érdekel.
Azért képes lennék ennyit megtenni, ha nem estem volna túl rajta.
A többit intézze mindenki belátása szerint!
Pont!
Az már megtörtént több lépésben felénk, itt 200-at az keres aki 3 műszakban van. Nekem még szerencsém van, hogy sofőr vagyok így ahhoz még csak 1x nyúltak, de más most is egyre több a jelentkező.
Fáradtság? Ez a sok ember menjen mind vérvételre? Mi lenne ott szerinted?
Ez természetes,tudod havi 200 fixel................
Hajlok rá.
Ess már túl,enni is csak akkor eszel ha valaki rádtukmálja?
Vegye a fáradságot!
Ilyen egyszerű.
Nem írtam én hogy bonyolult. Én azt írtam hogy aki kéri az oltást annál a kutya sem ellenőrzi hogy nem esett-e át rajta már korábban.
Meg 200/hó kézbe... ha bekövetkezik az általam vázolt eset, lentebb mennek a fizuk
Elmész egy vérvételre és azonnal kiderül, hogy termelt antitestet a szervezeted vagy sem.
Ha már túlestél akkor termelt.
Ha nem, akkor rád van bízva az oltás.
Mi ebben a bonyolult?