Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert sosem állt arányban a védekezés a fertőzéssel
pl amikor még csak hallottuk hogy kínában pakisztánban meg a fasz tudja mekkora a baj, mit tettünk? azon kívül hogy vártunk semmit
ide hozzánk is valami külföldi tanuló hozta be elsőnek a szart, semmi karantén semmi megfigyelés semmi sem történt
utána kezdett terjedni full para lett minden, pedig alig volt valaki aki hallott volna betegről
aztán eljött a nyár a korlátozások java fel lett oldva hogy azért pénz is jöjjön, aztán véget ért a nyár jött az új para

most már baszhatod az egészet..... múlt évben elkúrták, senki sem hisz semmiben, már akkor sem ha a környezetében hullik a nép
Nem ugy volt a propaganda hogy azokat o1g szemlyesen uldozte el es nem jonnek vissza mert kurvajol elnek ott?
Esett már át a családban valaki ezen a víruson?
Vagy időben megkapták az oltást?
Tűzoltóságnál elkéstek egy kicsit.
Az állomány fele belenézett rendesen.
A véralvadásgátló injekciót anyámnak nem írták fel, félek az embóliától, elég csúnyán köhög.
Más panasza hála égnek már nincs.
Meg az összes külföldi, repülős utat betiltani (főleg Angliából, mióta feltűnt ott a mutálódott vírus), de az a kormány még ezt sem merte meglépni a kint dekkoló félmillió magyar gazdasági migráns miatt, hiszen jövő tavasszal kelleni fog az ő szavazatuk is.
Az olaszoknal olyan volt, most a 3. fullos van.
Bezzegszlovakiaban honapok ota szigoritanak, tesztelnek, egy honapja postara is negativ teszt kell, es nem tunt el.
Mert az embereknek nincs veszélyérzetük tavaly április óta, és a legrohadtabb járvány alatt is "szarokat" akarnak venni.
Igazabol elhanyagoltam a webes dolgokat, azokra alapoztam akik kiprobaljak.
Persz van oka, a webes vasarloi szopatasokhoz nemigen fulik a fogam.
Nem egy cegtol hallottam hogy a rendelt 5-kilos cucc 14 napos elallasi ideje miatt visszakerult.
Ettol idegbajt kapnek.
meg igy is van olyan garnituram hogy 2x jott vissza mert a marha nem tud kezelni centit.
nem szakértő, de nem is vak
hordj maszkot, és fasza lesz, zárjunk be ezt azt és fasza lesz, nem mászkáljunk éjjel és fasza lesz
éééééééés nem lett fasza mert egyre rosszabb
de a kibaszott lidl nem bassza ám ki az egyik sor gagyi szarokat áruló polcait, és 15 méterben árulhatná a kenyeret és a péksüteményt, és nem 3 méterben tenné mint most nálunk ahol kb úgy kell furakodni a túrós táskáért mint a hetes buszon a lyukasztóig hétköznap fél8-kor
szóval a lidlnek ennyi nem fér bele, de zárjunk be minden olyan boltot ahol hozzá hasonlóan gagyi szarokat árulnak........
és már tolják is a elektromos cikk reklámokat miután bezárt egy csomó elektronikai cikkeket áruló bolt is

ez már régen nem a vírusról szól ez kőkeményen üzlet, az hogy meghalnak közben emberek leszarja mindenki
Az egy év látszat-korlátozások helyett jobb lett volna 2 hét totál leállás - de olyan "lövünkbazmeghakimész típusú, nem ilyen agyon-kivételezett. A vírus eltűnt volna...
A gond hogy az istenaldotta nep virusszakerto es minden korlatozasra besertodik.
Namost egy ev baszakodas utan azert egy fullos lezaras kiverne a biztit.
Attol fuggetlenul ennyi kiskaput nem kene.
Mert mindenki szófogadó, ennek a 10% majd nyarvog 1 hét múlva.
Tudtok élni!
Mi jól vagyunk, asszony orvos, lányom mentős - nekünk tágul most a piac!
ez még látszatintézkedésnek is szar. Tegnap voltunk kirándulni budán. Meg kimentünk az óbudai szigetre. Fúl tele volt Minden ennyit az érintkezések csökkentéséről. Azt, hogy bezárták a vendéglátózást egyértelművé vált, hohy kevés köze volt hozzá hiszen novemver óta zárva vannak a baj meg február végétől kezdődött azt, hogy bezáratták a kisforgalmú boltokat szintén nem csináltak semmit a járvány terjedésének megakadályozására, pláne úgy, hogy nem társították kijárási tilalommal
A gunyás multik is döglődnek 4 adta be a kulcsot kivonul. Tavaly is kivonult kb. ennyi. Nem hullajtok könnyekwt. De ez mutatja, hogy az a szegmens amiben én nyomulok a legsúlyossabban érintett a vírus kapcsán. Valahol olvastam is a vendéglátosok után a 3 ik helyen vagyunk A bútor szegmens az viszont nincs ilyen szar helyzetben A multik ott kaszálnak az tuti.
én a dvcs használok és nagy kell mert erős a sodrás sok a gaz még le is kell süllyeszteni mert elviszi a sok szemét
balaton meg egyéb tavakon már egy ideje kővel horgászunk, ami elhagyós az mind kő
igazándiból ennyi ólom nem fog kelleni az életben sem, de most 3 kilóval is baszakodni kell meg 30 kilóval is
amúgy a dvcs 50es fonottal tolom szóval ólom vesztés lehetetlen, nincs az a nagy keszeg amit evvel ne szednék ki
Mindenféle kujtorgást a legszükségesebb minimálisra kellene most csökkenteni. Valóban nem jó, hogy a multikat nyitva hagyták.
Ezt már leírtam tegnap
Én máe nem hqsználok ólmot, csak minimálisat ha muszáj a dobálgatós pecákhoz
Apránként megtérnek Lesz ám ott nagy baj Ez a fejlett nyugat annyira liberális már, hogy az utcára nem mernek kimenni sötédedés után Előbb-utóbb az eu poltika kénytelen lesz szembenézni a valósággal. 80 éves nagynéném férje (keresztapám) tavaly meghalt. Ő meg végleg hazaköltözött azt mondja 80 évesen már nem szeretne rettegni, pedig most az van kint
A nagymultik nem.
Bar spec most lett kesz egy uzlet amiben HÁDA lenne, ha hagynak kinyitva.
Szerintem egy negyzetmeter alapu letszamkorlatozas jobb lenne.
Kurvara jobban terjed a praktikerben ahol egymas hatan tulekednek mint nalam ahol max 10 ember mar tomeg.
már csak egy marógép kezelőt kell találni aki megcsinálja az öntőformát
Nem félsz hogy agyon baszod a harcsákat, amikor dobálod őket ezzel?
én gecijól vagyok
lett vagy 30 kiló nagy tisztaságú ólmom
kb negyed palack gáz ment el
Én már nem merek mert mindíg lebaxtok Mi is halálunkon vagyunk ugyan nem vigasz de úgy látom mindenki más is