Nekem 60 fokra van állítva. Az azt jelenti van 120 liter 60 fokos víz. Hát én még nem mértem hány fokos vízzel zuhanyzunk szerinten 40 fog meleg lenne de számoljunk 40 fokos vízzel Az is több mint 200 liter zuhanyzóvíz Na azt se mértem még le mennyi víz kell egy átlagos zuhanyzáshoz de szerintem max 30 literrel bőven megvan. Iniék jó esetben vannak 3 an mi a lótúrót csinál a maradék 100 literrel A fonnyadt kis pöcörőjét áztatgatja benne Annyi víznek akkor is elégnek kéne lenni ha mind a 3-an fürdésnél dugig engednék a kádat
azért ne verd szét, távtartókkal mindent meg lehet oldani
amúgy anyós 120as villany bojlerének a felfüggesztő lábai ilyen másfeles lemezből volt, szóval a laposvas is simán megtartaná távtartó gyanánt
Az enyémnek a tetején van a tisztítónyílás, de mivel a plafonig fel volt nyomva, így csak teljes leszereléssel lehetett volna lecsavarozni a fedelét. Soha az életben nem volt kitakarítva, élt kb. 10 évet.
melósnak lenni egy életérzés
fel lehet úgy is fogni hogy szopatnak, de úgy is hogy szarsz bele mindenbe a minimumot teljesíted és munkaidő után nincs gondod semmire sem
a miénk teljesen zárt csak a ki-be cső van rajta, amikor levettem semmi extra nem volt benne, mondjuk akkor olyan 5 éve üzemelhetett
aki hozta az mondta hogy a gázos bojlerben nem lesz vízkő, ha hazudott akkor én is
Viz van a bogyonal, a villanymadzagon sporolna, az meg nem penz, vegighuzza kabelcsatornabsn a padlason es leengedi a bojler mellett.
Nem tul draga a villany hala a rezsiszilardnak, akkor lehet keszul arra hogy feri ujra eladja az osszes kozmuvet a franciaknak.
De akkor tenyleg fatuzrlesu kell amibe o is minden szemetet bele fog rakni.
maximumon van, nekem egy fürdés ha sietek és villámgyors vagyok akkor 20 perc, ha ráérek és nyár van( akkor melegebb a betáplált víz tovább tart) akkor van hogy egy órán túl is ázok
de ilyen 40-45 perc egy fürdés, az alá ritkán adom
nekem fel van vezetve a vízcső a padlásra, de mégsem tettük oda, kellett volna neki egy kis leszigetelt dobozka aztán lusta voltam baszakodni vele
szomszéd a garázsba tette a gázbojlert hogy nem füstöljön a lakásba (sóher volt még egy gázkéményt csinálni) kb másfél perc mire megérkezik a melegvíz
Azt tudtad, hogy van rajta egy tekerő, azzal melegebbre lehet állítani? Akkor nem kell belőle annyi...
Nem tom, te hogy fürcikézel, mi a 200-as bojlert 5-en nem tudtuk a cégnél kipacsálni, igaz, zuhany volt, de nem spóroltunk...
Nekem is villany van 120 litykós régi hajdú 2-3 évente kiganézom a vízkőtől azt csá Havi 7 ezret eszik meg villanyból remélhetőleg néhány hónap múlva ez már nem kerül pénzbe
amúgy anyós 120as villany bojlerének a felfüggesztő lábai ilyen másfeles lemezből volt, szóval a laposvas is simán megtartaná távtartó gyanánt
http://www.atv.hu/belfold/2021...
fel lehet úgy is fogni hogy szopatnak, de úgy is hogy szarsz bele mindenbe a minimumot teljesíted és munkaidő után nincs gondod semmire sem
aki hozta az mondta hogy a gázos bojlerben nem lesz vízkő, ha hazudott akkor én is
Nem tul draga a villany hala a rezsiszilardnak, akkor lehet keszul arra hogy feri ujra eladja az osszes kozmuvet a franciaknak.
De akkor tenyleg fatuzrlesu kell amibe o is minden szemetet bele fog rakni.
de ilyen 40-45 perc egy fürdés, az alá ritkán adom
Valami portas vagy szembogar gyujto kellene.
szomszéd a garázsba tette a gázbojlert hogy nem füstöljön a lakásba (sóher volt még egy gázkéményt csinálni) kb másfél perc mire megérkezik a melegvíz
Nem tom, te hogy fürcikézel, mi a 200-as bojlert 5-en nem tudtuk a cégnél kipacsálni, igaz, zuhany volt, de nem spóroltunk...
7 ezer nem kevés, hanem inkább sok