Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerencsére nem megy neked a nyelvtan, sem a kettős értelmezés, de nem baj, nem haragszom....
írok másikat: Pipi hülye... Pipi okos.... Felsorolásban: Pipi jellemzői az okos és a hülye. Felsorolásban névelővel soroljuk fel, mégsem azt mondjuk, hogy nagy okossága van ha nem érted, nem tudlak többet tanítani, ennyi időm nincs....
az
a fasz és az iq szorzata egy állandó szám
azért kicsi a japóknak a négereknek meg nagy
pedig a minősége is jó 3,2 megapixel onnan tudom, hogy a múlt héten vettem még egy c2-est arról még nincs lekopva a felirat teljesen újszerű
Ne feledd a tokádat.
Az ugyis nagyobb.
mi van már az én pöcsömmel Egyikőtök se kapja meg ne áhítozzatok rá még pénzért sem ha másom nem a büszkeségem még megmaradt
Biztos megpróbálta lefotózni, csak a Nokián nem volt elég nagy a zoom
hát van gond... nagy szerencséd, hogy nem ebből élsz
"jellemzői a nagy pöcs, egyetlen agysejt" szóval ez egy felsorolás, ahol a jellemzőit sorolta. Egyik "A" nagy pöcs... Ha nem lett volna "a" akkor lenne Pipi nagy pöcs - igazából itt most csak nyelvtanról beszélünk, valójában Pipi tényleg nagy pöcs
Egyszer tavaly itt a fórumon dicsekedett vele, de szerencsére Nokiás fotóval nem illusztrálta.
Apropó homeless vagy még?
Van gond nem kevés..... ha azt mondom, hogy Pipi nagy pöcs, mi a “jellemzője”? a “nagy pöcs” úgyhogy értelmezni bizony többféleképpen lehet, ha van nevelő ha nincs ezért írtam, hogy nem mindegy mire gondolt a költő
...akkor te szövegértésben nem vagy valami jó ott egy névelő...
Bár ha mégis arra célzott, akkor nem akarom tudni a részleteket
Nem azt mondta, hogy nagy a farka.... hanem hogy nagy pöcs.... mint jellemző
Eddig úgy volt, hogy csak a tokája meg a pocakja nagy... te tudsz valamit? fujj - a Momentumhoz kötelező lesz a "nyitás"?
Nem lesz 10%-uk se - és ha igen? Akkor se történik semmi, legfeljebb az eju megint ajvékolhat, hogy "Magyarországon előretört a szélsőjobb" és kaphatunk 8-as és 9-es cikkelyt is
Te keversz a Pipivel. Az ő jellemzői a nagy pöcs, egyetlen agysejt.
Sztem ő pöcsről beszélt, nem agyról!
a mi hazánk nem más mint a jobbik azon része amitől jobbik volt a jobbik Oda tömörült a volt jobbik krémje. A hülyék maradtak a másik oldalon. Vona elúzott, helyette lett egy jakabjuk. én szivesen szavaznék a mi haznánkra de szerintem olyan pici a párt, hogy elvesztegetett szavazás lenne.
Kicsi, petyhüdt és BALRA lóg.
akkor neked nem jut....
szóval Zoli kulcstartó, Bogyó kis szobor.....
egy fegyőröset intézhetnél neki a lelki békéje miatt
ajaj nem tudtam, hogy ilyen nagyok a kritériumok Én utálom az egész bagázst tokkal-vonóval. Egyik kutya másik eb alapon azért mégis csak juttathatnál belőle, ha már zotyának úgy is rendelsz
Mert neki kicsi a pöcse.
Szepen vagyunk.