Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...meg különben is jelentéktelen...
Ja, akkor nem 30 kg lett volna, hanem 110... így is alig tudták ketten felkínlódni de jó vicc volt Előbb kellett volna mondanod, hátha megpróbálja
A te pöcsöd az le van szarva.....
Fél centivel volt útban? ez érdekes... akkor most ennyi van köztük?
nem házon kívülre szerelt fel a fal másik oldalára
most végül is az én pöcsömön vitatkoztok még?
azt tudtad, hogy a bojlert először teljesen fel kell tölteni vízzel és utána kell felszerelni a falra Egyébként nem lesz jó
Aszittem a házat.
Sok szopással, kis igazítással. Fél centit arrébb kellett tenni a zuhanykabint például.
De hogyaf...a lett helye,ha eddig nem volt?
Megnőtt a haz?
Lemaradtál....
erről is lemaradtam.... nem gázos
KF-60 kémény nélküli, tárolós gázbojlert? Csodálkoznék rajta....
a felsőbbrendű kioktató szöveget nem én kezdtem, de nyugodt szívvel belemegyek, ha igénylitek..... a kettős értelmezés meg megy..... tehát valóban szar lehet, de nekem nem....
nah bassza meg, lemaradtam a bojleres témáról...... adtam volna egy újszerű, hibátlant
ez a tipikus " tudom hogy a másiknak van igaza de úgy csinálok mintha mégsem" szöveg

szar érzés lehet amikor csorba esik a kifelé mutatott felsőbbrendűségen
pedig az a vésés 100x nagyib stressz mint a távtartó
plusz most a ház is szarul néz ki
aztán 5 év múlva ez is tönkremegy lesz még 2 lyuk a falon
Szerencsére megoldódott a probléma, újra komfortban élsz! Nálunk tavaly lyukadt ki az olasz bojler, Hajdu lett helyette, itt sem passzolt a felfogatás.
Na, a bojler-saga szerencsésen véget ért: tegnap Szekszárdról hoztam egy 80 literes Hajdu-t (közelebb senkinek nem volt készleten, csak rendelni lehetett volna), az este kifúrtam a falat az új tartócsavaroknak (nem gányoltam távtartókkal), ma kívülről bevéstem a falba a laposvas helyét, és nejemmel felküzdöttük a bojlert a helyére. A vizes dolgokat bekötöttem, aztán hívtam a márkaszervizest (régi ismerős - nem tudtam hogy övé a Hajdu), és ebben a pillanatban elkészült az üzembe helyezés. Este végre lesz meleg víz a fürdéshez, vasárnap reggel óta fazékban kellett melegítgetni mindenhez.
tényleg nincs rá időm..... elengedtem....
...amúgy ma nem vagy formában... az "állandót" azért hívják állandónak, mert mindig ugyanaz
Látom, nem tudod ezt elengedni, pedig jobban jöttél volna ki belőle... ezen se a sértegetés, se a fellengzősség nem javít már - próbáltam elmagyarázni a 3992-ben, nem segített, többet nem tehetek.
Nyugtasson meg, hogy itt nem nagyon vették észre ebbéli fogyatékosságod, ez nem az a szakkör
ez egy olyan szám mint a 42
mindig ugyanaz jön ki
lehet, csak nem mindenkinék ugyanaz az állandó.....