a felsőbbrendű kioktató szöveget nem én kezdtem, de nyugodt szívvel belemegyek, ha igénylitek..... a kettős értelmezés meg megy..... tehát valóban szar lehet, de nekem nem....
ez a tipikus " tudom hogy a másiknak van igaza de úgy csinálok mintha mégsem" szöveg
szar érzés lehet amikor csorba esik a kifelé mutatott felsőbbrendűségen
Szerencsére megoldódott a probléma, újra komfortban élsz! Nálunk tavaly lyukadt ki az olasz bojler, Hajdu lett helyette, itt sem passzolt a felfogatás.
Na, a bojler-saga szerencsésen véget ért: tegnap Szekszárdról hoztam egy 80 literes Hajdu-t (közelebb senkinek nem volt készleten, csak rendelni lehetett volna), az este kifúrtam a falat az új tartócsavaroknak (nem gányoltam távtartókkal), ma kívülről bevéstem a falba a laposvas helyét, és nejemmel felküzdöttük a bojlert a helyére. A vizes dolgokat bekötöttem, aztán hívtam a márkaszervizest (régi ismerős - nem tudtam hogy övé a Hajdu), és ebben a pillanatban elkészült az üzembe helyezés. Este végre lesz meleg víz a fürdéshez, vasárnap reggel óta fazékban kellett melegítgetni mindenhez.
Látom, nem tudod ezt elengedni, pedig jobban jöttél volna ki belőle... ezen se a sértegetés, se a fellengzősség nem javít már - próbáltam elmagyarázni a 3992-ben, nem segített, többet nem tehetek.
Nyugtasson meg, hogy itt nem nagyon vették észre ebbéli fogyatékosságod, ez nem az a szakkör
Megnőtt a haz?
szar érzés lehet amikor csorba esik a kifelé mutatott felsőbbrendűségen
plusz most a ház is szarul néz ki
aztán 5 év múlva ez is tönkremegy lesz még 2 lyuk a falon
Nyugtasson meg, hogy itt nem nagyon vették észre ebbéli fogyatékosságod, ez nem az a szakkör
mindig ugyanaz jön ki