Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én még nem kaptam. Nem vagyok én DK-s képviselő hogy soron kívül kapjak. De kb. nekem is mindegy. Ami van.
Asszonynak a Pfizer volt. Már az igazoló kártyát is megkapta. Mondjuk nem tudom mi a francnak jó ez.
Iróniából?
Inkább kaka bogyó.
Hát elég meglepő.A 16 év alatti útlevél megszűnik létezni mert max a megye határt hagyhatják el.Babát tervező,váró,szoptató nő nyista külföld,egyéb olyan betegségtől szenvedők akik nem kaphatják meg nyista külföld.Okos bogyó
4 baloldallal ilyen a gondolkodás.
Ne legyél már megint buta.És aki nem kaphat az nem mehet külföldre?Gondolkozz már!jelen pillanatban a családban csak én kaphatnám meg,elég vicces lenne mikor július végén bejelenteném hogy megyek nyaralni ti meg nem jöttök mert nem kaphattok oltást.
Ostobaság ezt gondolni.
MINDIG igazam van,teged meg mint propagandistat fegyor modra elkuldelek szibeariaba,bago nelkul.
Ha lesz elég oltóanyag addigra, akkor csak két alternatíva lesz: vakcina, vagy igazolt átesés a betegségen.
így van,ez a három alternatíva lesz,ha egyáltalán lesz alternatíva.
Vagy ha igazoltan átestél, antitest teszttel...
Nyugodjál meg!Negatív tesztel ugyanúgy lehet majd menni.
Nincs igazad, de legyen: akkor 1:300 az esély hogy bele döglesz a járványba, az AstraZeneca-val meg 1:459000.

Ha igazad volna, akkor két-három héten belül, mindenféle oltás nélkül, legfeljebb 30 ezer áldozattal vége is lenne a járványnak, hiszen mindenki átesett rajta. Ne örülj, nem lesz így, még az eddig már beadott majdnem másfél millió vakcina ellenére sem.

Szóval csak akkor mégy Észak-Olaszországba motorozni az idén nyáron, ha megkapod a szurit a pöcsödbe, továbbá ha mindezek mellett az EU elfogadja a kínai vagy orosz vakcinát az oltási igazolványon. Egyébként megszívtad, és maradsz furgont javítgatni.
Egy ásónyél nagyobb segítség lehetett volna.
akkor szarul volt beállítva
mert ha tengerszint körül pont fasza akkor fent besokall
2010-es kép,van picit jobbra lenn egy CBR,na az simán megállt az Edelweis előtt.
Lehet hogy egészségesebben kellett volna élni ?! Cigit letenni?! Kicsit mozogni és nem csak a gép előtt ülni ?
Számomra hihetetlen hogy nem dadogott a motorod. Nekem a Transalpinán a hornet már nem akart menni, nagyon torpant.
Injektorossal nincs baj, az tudja hogy magasan van.
Ezt miért nekem írod? Én nem szartam be... Már rég be lehetnék oltva, ha akartam volna... apropó, neked melyiket adták be? És a Zasszonynak? Bár ők mindenütt fájzert kaptak..
Semmi baja nem volt egy motoromnak sem a Grossglockneren, pedig kizárólag karburátoros motorokkal és autókkal voltam ott.
Én inkább kapkodtam a levegőt. (3798méter)
Tudja fene,a hoki hona elég lom volt 2000 alatt is.
3000 felé a karbis motor már nem szeret menni
az életem 99,9%-át 100 méter körül töltöttem a 2000 meg sokkal több
Cseszd meg a 2000-edet,3000 környékén is vótam.
Azért kurvára ferdítesz,a telexindex adatai szerint az igazoltak 10x-ese a valós fertőzött,namost vegyük KP-nak.A nem látható 5,2 millióból van a 17e halott,ami igazolt.
Szóval kapd be a bal bokámat a hülye 1:30-addal.
Nemérdekel a tiszató,az ilyeneket csipázom.A kis lassú keskeny fostorgósat.Forgalom nélkül.