Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked az egész világ ujdonság, miota kiszabadultál a lápi életböl kb harminc évet le vagy maradva, fogalmam nincs hogy lehet ennyi pénzed iéyen dandi létedre
Látod, ha 23Ft-ért adod a szatyrot és csak kp-ra akkor egyből 25-öt zsebelhetsz be ami 25% profit = Káááánaáááán
mit vagytok már azon a t betűn felakadva nekem ez az egész újdonság Én szerintem életembe ha 2x fizettem kártyával nekem hasi tasim van az nem kér kódot
sok ilyen vásárlót kívánok magamnak ősszel amikor újra kinyithatunk
Remélem csak a 20 ft-os üres szatyort veszik bankkártyára ami egyébként nekem is annyiba kerül
Tudom hogy genyóság, de a 300Ft-os reggelimet is kártyával fizetem mert a tárcám csak 20e-sekkel van kibélelve, de az Aldi szerencsére bírja
Kenyelmesek az emberek, meg nem mindeki akar 100-200 ezreket fizetni.
En is jobban szeretem mostmar telefonal fizetni.
Menjen a bankba, vegyen le pénzt mielőtt vásárolni megy most is ő fogja megfizetni... csak nem tudja.
Kellett, van hogy napokig csak kartya, most meg semmi.
Nekem nem volt szükségem rá, 0,001% szeretett volna eddig kártyával fizetni. Biztos most többen lesznek, mert látják és tudják hogy van. De nem kellett volna ez nekem.
Néprajzos.
Egybites amőba.
Minimum 8-10 eve használniom.
A bank a kp befizetest is szankcionalja.
A pos terminal világos, de a post terminal új
POS terminal, csak az ipse egyszeru mint a faék.
Bankkartya elfogado terminal.
Bankkártya leolvasó. Basszák meg nekem is kellett... 85000 és még minden 1000-ből csak 980-at kapok meg a számlámra
mi a faxom az a post terminal?
én most értem haza, megjöttek a boltokba a post terminálok A srác 2 óráig töltögette az adatlapokat meg nyomtatgatta Mondtam neki egy darabig ne várjon rá forgalmat
lehet levették azt feltöltötték vízzel, most a konyhai székre rakott rönó emelővel próbálják visszakínlódni a helyére
Sündörögj jobban.
Azt csak az használhatja, akinek a Főni megengedi....
Szedd össze magad, még van 15 perced! A Szíjjártó nem adná kölcsön a helikopterét?
Bűnöző vagyok... 8-Ig nem erek haza
Amúgy röhögni fogsz, az intelligenciánál figyelembe veszik a kort. Jó pár éve voltam a Mensa HungarIOa-nal teszten és 129 jött ki, akkor mondták hogy menjek vissza 1 év múlva mert ha ugyanazt a teljesítményt nyújtom akkor 130 fölött lesz és tag lehetek. Persze olyan hülye nem voltam hogy visszamenjek és perkáljak évi 8 ezret a tagságért
Azért lásd be, van ebben jó dolog is: ahogy öregszem és megy össze a pöcsöm, úgy nő az intelligenciám.
Állandó állandó, de nem mindenkinél egyforma. Valójában ez a szám mutatja a világban az értékedet ha hülye vagy, legalább a faszod legyen nagy, ha egyik sem akkor így jártál