Erste Szupernulla bankszámlám van 10 éve legalább, minden ingyen van kivéve az éves kártyadíj ami 3e körül van, bármennyi pénzt kivehetek, utalhatok stb. teljesen ingyen.
Lányom 2 kollégája is meghallgatta hétfőn az Astra Zenekart, kedden nem tudtak bemenni dolgozni, olyan lázasok voltak... 20onévesek. Majd ma megkérdem, hogy vannak - de ha komoly bajuk lett volna, azt már tudnám.
Az utcánkban élő nőt tegnapelőtt beltották astrával, tegnap meg összecsuklott és meghalt. A lényeg, jelenleg az a mérleg hogy olyan nincs a környezetemben aki a vírustól meghalt, de olyan van aki az oltás után. Csak egy kis érdekesség.
Nekem is ott van a magán számlám, semmivel se szarabb, mint a többi... az Erste biztosan drágább, más meg itt falun nem nagyon van. Sok éve van virtuális kártya, ami a netre meg Péjpalival összekötni pont jó, ilyen sincs mindnél... A kp kivétre mind lehúz eszméletlenül. utoljára mikor az Erstében felvettem 15m-t, eléggé szentségeltem és emlegettem a bicskával keresztelteket Utalási tranzakciók is durvák, 2m-re 4000.
Az semmi, talán a tegnapi téma kapcsán volt egy hozzászólása, hogy az anyósa meddig és hogy nyögi/nyögte a hitelét. Egyből az jutott eszembe hogy ez a félkegyelmű meg ül a pénzén és rohasztja és végigbézi az anyósa szenvedését.
Az OTP a legszarabb bank a világon, mégis rengeteg ismerősömnek ott van számlája, mert ha bank akkor OTP, pedig csak kicsit utána kellene nézni a dolgoknak.
ezeket a buzi bankokat már 2000körül megutáltam
amíg kp adott a vasút addig nem volt gond, amikor utalta utána csak azért hogy volt számla meg kártya legalább 10-12 ezer ugrott évente
mert vidéken nem volt kártya elfogadó hely és mindig ki kellett venni a fizetést
a postán lehetett csak fizetni kártyával de az meg annyi tranzakciós díjat felszámolt mint amikor idegen automatánál vetted a pénzt fel
aztán kiiktatt az életemből a lehúzós otp dolgokat
takarékban lett nyitva számla itt lehetett még akkor kártya nélkül havi 170 vagy 190 számlavezetési díjjal és ingyenes kp felvétellel
mondjuk azóta az is elszaródott mert sok éve ott is kötelező lett a kártya
kevés ribanc fogad el kártyát
amíg kp adott a vasút addig nem volt gond, amikor utalta utána csak azért hogy volt számla meg kártya legalább 10-12 ezer ugrott évente
mert vidéken nem volt kártya elfogadó hely és mindig ki kellett venni a fizetést
a postán lehetett csak fizetni kártyával de az meg annyi tranzakciós díjat felszámolt mint amikor idegen automatánál vetted a pénzt fel
aztán kiiktatt az életemből a lehúzós otp dolgokat
takarékban lett nyitva számla itt lehetett még akkor kártya nélkül havi 170 vagy 190 számlavezetési díjjal és ingyenes kp felvétellel
mondjuk azóta az is elszaródott mert sok éve ott is kötelező lett a kártya