Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te nem kapsz ilyet.
Pedig beadnam neked... ..... ......mindet.........egyszerre.
3-4 évente cserélek telefont
Kis pénz, kis foci
Bakker, a kínaiak elfelejtették elölni a vírust!

https://index.hu/belfold/2021/...
Csak sündörögsz....... ..... homeless lettedre. ....... ... .penzert.
Meg ajandekokert.
Tuti johavert a Bige Laci. IS.
És az évenkénti ajándék iPhone-ok?! Az smafu?
én nem vesztegetek , nem is vesztegettem meg soha senkit, engem meg pláne nem lehet
Nem jó a matek.
Két éves gyereknek nem kell teszt,szóval maradunk hárman.3 teszt háziorvosi beutalóval itthon.Majd hazaérkezve is csak nekem kell elintéznem a dolgomat,vagy ugyanúgy teszt a dokitól vagy plusz 3nap szabi.
Bocs akkor nem te voltál - a kóterból szerintem nincs elérés a Sportmotorra.
ezt hallgattam a rádióban egész délután Nem Ő a navos főnök Ő volt a vesztegető A haverja volt a góré Az is egy jó nagy marha, egy telefonért elkaszáltatja magát F2 ő nek is jobb lett volna ha inkább egy c2-est oszt ki akkor most nem lennének előzetesben Arra nem tudták volna ráhúzni a vesztegetést
342e Ft.... egy iPhone-t sem tudott összerakni a NAV vezető mik vannak ott?
Így van.napról napra változik szinte minden.Ahogy írtad,a jövő zenéje.
Az biztos.
F2 a NAV-nál főnök?! Lebukott az ajándék iPhone-nal?

https://index.hu/belfold/2021/...
Regen a tropusi betrgsegek oltasat megkoveteltek.
Most kicsit más a helyzet.
Reszeljük a semmit, sok a kérdőjel még szerintem.
Amint nem lesz kaosz es direktiva lesz a kartya szerintem nezik.
Kurvara nem kockaztatjak egy ujabb ev gazdasagi kiesest.
A médiában ez volt. A valóság meg “további jó utat”. Biztos volt aki kapott karantént de a túlnyomó többség nem. Persze függött hogy melyik országból érkeztél haza. Most biztosan nem ilyen egyszerű mert káosz van de ha megint alábbhagy a vírus és kevesen lesznek kórházban, újra ez lesz. Mint tavaly nyáron, mutogattam a határőrnek hogy regisztráltam, van szállásom. Ő meg csak siettetett hogy menjek már onnan szarik rám.
Nem úr az, aki nem pazarol.
Foleg hogy ket het meg kell mire +15 fok lesz.
Namost,eddig nem ugy vokt hogy uj teszt itthon vagy kint 5-10 nap karanten?
Ha igaz eletszeru hogy tuzoltokettőnk 2x2 (kisgyerek eseten) 4x4 (nagy gyerek) bevallal +80-160 ezrez vagy 10-20 napit a nyaralas koktsegein es idejen kivul.
Vagy esetleg ingyen szurast mindenkinek akinek lehet es pkasztikkartyat.
Vagy esetleg haggya a fenebe es bulizik a balcsira ruccano pestiekkel.
Valahogyan biztosan meg lehet oldani majd - de készülj fel rá, hogy nem lesz olcsó.

Vége lesz a "fapados repülővel kiugrok egy napra Rómába, mert kevesebbe kerül mintha a sarki romkocsmában innám le magam péntek este" típusú kujtorgásoknak. Ez nagyjából hót ziher...
El kell dönteni, hogy kik, mit tennének meg azért, hogy külföldre utazhassanak!
Te sem szeretnéd beoltatni magad, ha jól emlékszem.
Ha feltétele lesz, hogy utazhass, majd mérlegelsz!
De ez a jövő zenéje.
Nincs ez még letisztúlva.
Mint már mondtam jelenleg négyen vagyunk,ebből csak én kaphatnám meg az oltást,mondjuk hogy egy átlagos család modell aki nyaralni akar menni,szóval vagy teszt eredmény hegyekkel megyünk vagy sehogy.Szóval a fogadó ország örömmel fogja olvasgatni a teszteredményt,kell oda a mani.
Te balatoni vagy,nem utazol,visitva varod az oda utazokat.