Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt meg elkobozzák ugyis.
Repülő nem érdekel, motorhoz hideg van, tehát csak a kocsi jöhet számításba.
Egyikét sem, tranzitforgalom lennél. Mehetsz nyugodtan.
Nem jól látod, nem jó szemszögből látod.
Nem előnyöket fog élvezni az akit beoltanak vagy átesett vagy van elegendő antiteste hanem ők rájuk nem fog vonatkozni a korlátozás egésze vagy bizonyos korlátozások. Nem jogokhoz jutnak hanem nem veszik el tőlük a jogukat
Remélem érthető, másik oldalról kell nézni
Repülővel csak.... de erre a kártyára néznének mint ló a mozijegyre
Téged mindenhonnan. Nem vagy se celeb se politikus
Azok azt sem tudjak, hogy a kártya mire való sőt, akik azt sem tudjak hogy be lettek oltva, sztem nem is viszik sehova
Tényleg, ha holnap reggel elindulnék Görögbe, akkor hol álltanának meg, honnan zavarnának haza, vagy melyik ország börtönét kellene élveznem?
Pedig mehetnél. Hátha megsütne a nap.
Mondjuk ez igaz.
Egyetlen értelme van, hogy ha ki tudsz menni egyáltalán vhogy negatív teszttel, mar ahova engednek, onnan visszajovetel után nem kell 10 nap karantén
Biztos, hogy nem. Nem kötekezhetnek semmilyen idegen anyag szervezetbe juttatásárol különösrn ugy hogy elötte nyilatkoztatnak hogy én akartam.
Ha kialakulna egy olyan helyzet, hogy az emberek egy részének lerohadna az egyik karja akkor kötelezhetnének arra hogy mibdenki vágassa le, mert csak igy lehet elejét venni?
Fogalmuk nincs se az oltásrol se annak késöbbi hatásairol csak adják be mindenkinek. Aztán majd ráérnek vakarozni ha valami félresikerül.
Akiknek.meg van fogalma az egészröl az nem.nagyon fogja elárulni. Egyenlöre.
Ne is akartam, Beeeee!
Pörögnek a Görögök egy kis román ráhatással szegény románok az ortodox húsvétkor már szeretnének menni Görögországba ezért előrébb hozták a nyitás dátumát
Az viszont kérdés hogy az index csak felszínes volt és nem írta bele a betegségen igazoltan átesetteket vagy ők nem utazhatnak majd szabadon ?

Nekem meg elkeverték a tesztidőpontomat, mire lejár a 10nap az első tünetemtől talán le is tesztelnek
Ezzel biztos nem
És mèg tudod miért van értelme? Mert rengeteg idősebb azt se tudja hogy mivel volt beoltva és másodszor is sorban állnak az első vakcináért, ezzel szopatva a háziorvosokat.
Görögországba máris lehet menni vele: https://index.hu/kulfold/2021/...
Akkor miért ne lenne értelme ?!
Igenis van értelme, pláne ha kijátszák az összes kiskaput, mert ugye nem lehetne semmilyen negatív hatása annak akinek nincs ilyen kártyája.
Na ha ezeket leküzdik és megoldják, hogy ne ütközzön törvénybe, lesznek előnyei a kártyának.
Ha már annyi értelme lesz hogy azzal mehetsz moziba vagy vacsorázni, pillanatok alatt kérni fogod hogy beoltsanak vagy imádkozni fogsz hogy elkapd esetleg hogy legyen elèg antitest a szervezetedben.
Ja,meg hülyítik vele a népet(lásd bogyó) hogy majd csak ezzel lehet utazni.Aztán ezzel is nyernek pár % oltásra vágyót,valahogy valamivel össze kell kaparni azt a 70%-ot.
Nincs hát.Pont ezt írtam 1-2 hete,hogy a Merkel néni mondta hogy amíg ilyen az oltottság addig nincs miről beszélni,azt mondta majd talán májusba leülhetnek beszélni róla hogy egyáltalán miről is szóljon az az útlevél.
Semmi értelme nincs, de valakinek biztos jó üzlet
Az oltás dátuma van rajta
Az oltást kapott embereként nincs érvényesség
Az unionak nincs még álláspontja erről. Szerintem nem mernek elsőnek nyilatkozni, nem merik kimondani hogy szerintük milyen jogok párosuljanak az igazolványhoz.
Szerintem az sem tudja aki kitalálta ezt az értelmetlen kártyát.Vakarhatják a fejüket hogy,jó csináltunk egy ilyen kártyát de mire és hogyan legyen jó?