Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök.
Igen,semmi mellekhatas.
Minden rendben eddig otthon?
Ok?
Az eddig beadott kínaiból sztem nem fogunk többet kapni. A többi lesz, meg az újfajta kínai is, meg asztrazenekar indiai verziója.
Akkor azért ismert fel a telefonom külső eszközként?
Az, amit kaptál, RFID-s... most aktiválta a múltkor beültetett chip-et!
12 hét a két szuri között. Plusz még utána 3 hét e teljes védettségig.
Marmint a masodik oltas az elso utan 3 het.
Astránál 12 hétre emelték a 2 beadás közötti időtartamot.
A második oltás után.... ....addig csak "részleges" védelmet ad, meg lehet fertőződni, de talán nem kerül az ember kórházba, vagy legalábbis intenzív osztályra nem. Állítólag.....
Nem ugy van hogy 3 het?
Ha megérem.....
akkor irány a repülőtér és lehet kibérelni pár tucat maláj kurvát a 2000 utáni évjáratokból
Biztos?
Azt majd a második körben, június 03-án fogom....
index elleni oltást nem kaptad meg
Na, megkaptam én is a "veszettségi igazolványomat".
Ahhoz képest kurvaszar....... mondjuk amilyen igényes vagy neked lehet hogy tökély
A villany hamar büntet a kritéssel ellentétben.
rám tuti veszélyes volt mert a májfunkcióm az egekben volt
amúgy a 80 as évektől használta a nép és a többsége helytelenül
ha a mézes fiók fent volt sosem füstöltünk a fias keretekből sosem pörgettünk
azért áltam át a 30 centis dadant méretre mert kb az a legoptimálisabb fészek méret
akkor azt írd le ilyet akarok e
http://youtu.be/b-gz3LX_Mfg
Valamiért mégis ki tudják mutatni a lépekben is, évekkel később.
Veszélyes mindenre, rád is. Mellesleg felesleges stressz a méheknek. Ha jól értem a fiast felvilláztátok ősszel Hatalmas stressz nekik, mint ahogy szinte az összes zárókezelés, csurgatás. Teljesen feleslegesen töri őket rengeteg méhész.
méhekre mérsékelten veszélyes, igazándiból csak a pókszabásúajat irtja
kipörgetni való méz akkor már nincs, fias kereteket meg mindig is feltüzeltük
amúgy tavaszig 10x lebomlana a mézben is
Nem egészen, nincs ventilátor. Maga ahogy a szivattyú nyomja az anyagot a fűtőszálnál már a melegtől gőz lesz és az jön ki. Nem ég el mert nem kell sokáig üzemeltetni plusz a rátekert csőben áramló anyag is hőt von el. Persze ez egy alacsony költségvetésű holmi volt, de működött. Ma már azért máshogy csinálnám.
Idegméreg. Legalább 4éve egy csepp idegmérget sem kapnak a méheink, tökéletesen megvagyunk atka nélkül. Be is tiltanék mindenféle idegmérget. Hatalmas stressz a méheknek, a mézben is visszamarad és a viaszban is.