Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

... de mégis beszerelted a távolrólvezérelt sonit biztos került mellé 2 db ovális SAL a kalaptartóra
Ó nem, utálom a hangos dolgokat. Kazettáról is mindig csak a "Csend hangjait" nyomattam Paul Simontól.
Rendben, de pipi maszik a letran.
Halálra akarod röhögtetni őket?
Súlyos defektus Sportkipufogó? Nagyzene?
Hú ezek hogy elkoptak...Évek óta nem láttam ilyet már az utakon...
portás..... megreneg a kéz ha leányokról van szó
egy pirtás állás engem is érdekelne, ha leány kollégiumban van az se probléma
Ó nem, csak az ablakokra.
Majd adok nektek munkát
Ugyanannyira csak a másik oldalon
Középen a váltó előtt, legalul, ráadásul fedél (!!!) alatt.
Akkoriban még épphogy 40 éves siheder voltam....
Nemsemmi bizbasz, ennyire messze van a radio?
Az Sony rádió-magnó vezetékes távvezérlője.
Mondjuk ezt a MOK ajanlja, nem kobe vesett.
Vegulis igy legalabb szopna velem es pipivel mas is.
Az nem jelent problémát, azok többnyire idegenek. A kapcsolat rombolás és a bizalmatlanság a lényeg
és a multi még mindig 3 méterben árusít 37 féle pékárut, és még mindig 3 ember gyűrűn kell átfurakodni ha hozzá akarsz férni a lekváros buktához
A kulcsszo az utolso mondatban van távolságtartás és kapcsolatminimalizálás......már három embernél több sem beszélgethet. Szép világ jön.
Ez komoly? Matricákat is ragasztgatsz majd a kocsi oldalára ?
Sufnituning... Istenem
röppentyűs tájoló ha jól látom Ha a sportpedálok miatt véletlenül a nagy lendületbe átszakítja az m7-esen a köröshegyi völgyhíd korlátját zuhanás közben tudja merre tart
A poroltó igazából nem jön le miért kell 40 méteres zuhanás után sem az autón sem rajta nem segít
Ja, hogy ez az ahm Hát ez legalább úgy kell mint szar a zsebbe
Vén fasz létedre inkább a viagrára költenéd a pénzed , ezeket a faszságokat hagyd meg a 20 éves taknyos orrú gyerekeknek ezeket nekik gyártják nem a vén majmoknak
én már azt úgy oldom meg, hogy télen is marad rajta a nyári. Általában a márciusokat kell megúszni akkor szokott esténként akár mínusz is lenni egyébként a komplett tél + fokos néhány nap híján
hát nem tudom az mi de, hogy felesleges pénzkidobás az tuti