Persze. Akár. De csak az ismerettségi körben többen vannak akik simán vették meg jo páran akik viseltesebben de mégiscsak lábon kihordták. Meg akik nem. De a média szerint csak szélsöségekben szabad gondolkodni.
Na mindegy én nem rohanok sehová. megvárom amig bogyo felépül. Vagy leépül
Ha nálam nem lesz rosszabb akkor az influenza tényleg keményebb szokott lenni!
Az én esetemben, más meg belehalt.
Amit eddig biztosan kijelenthetek, hogy kibaszott gyenge lettem tőle pedig lázam sincs.
Szerencset probalhatsz a virussal is, az a hir jarja hogy egy kis nyari natha szeruseg, az influ brutalabb.
Foleg ez a kocsog angolka, csak aze talaltak ki hogy a gyogszerlobbi a NOS elomozditasat segitse.
Pedig de, tudatosabban kene etkezni.
Mondjuk akkor lehet ongyi lennek, mert ilyen legelesző vegan lattet szurcsol hippi balfaszkodas lenne az elet.
Szoval ide a kinai oltast, az illatos-omlos tojados rizzsel kurvajo.
Ma voltam bankba, ember mondta nem gyözi az ujrainditos tizmillás hiteleket intézni, napi 50-60.
Kérdeztem, azt mondja többség rászorulo, éttermesek, szorakozohelyesek többnyire.
Kerdes, te minden esetben kizarolag tokeletesen bio dolgot eszel?
Vagy ami van.
Mer a jákob utan a parizerevokon kurvara csodalkozok hogy fennakadnak az oltason.
Na mindegy én nem rohanok sehová.
Az én esetemben, más meg belehalt.
Amit eddig biztosan kijelenthetek, hogy kibaszott gyenge lettem tőle pedig lázam sincs.
Foleg ez a kocsog angolka, csak aze talaltak ki hogy a gyogszerlobbi a NOS elomozditasat segitse.
Az astrát meg adják a dk-soknak
Mondjuk akkor lehet ongyi lennek, mert ilyen legelesző vegan lattet szurcsol hippi balfaszkodas lenne az elet.
Szoval ide a kinai oltast, az illatos-omlos tojados rizzsel kurvajo.
De akar genmodositott cucc is.
Kérdeztem, azt mondja többség rászorulo, éttermesek, szorakozohelyesek többnyire.
Vagy ami van.
Mer a jákob utan a parizerevokon kurvara csodalkozok hogy fennakadnak az oltason.