Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

atka ellen
taktic nevű szerrel, amíg volt addig mitac nevű permetezőanyaggal de túl hatékony volt ezért kivonták a forgalomból
ősszel akikor már alig volt fiasítás 3 hetente adtam nekik, az utolsót már úgy hogy nem volt fias
nekem sosem volt atka problémám igaz nem vándoroltam
Méheken mi a lófaszt füstöltél így ?
én a méheket füstöltem így
lófaszt veszek 70 ezerért bolti füstölőt, megcsináltam 3500-ból
a spriccelő fejet megette a petró, minden évben kellett másik. kb 200ft pluszt jelentett
Gázolajos rongy... meggyújtod, aztán eltaposod - kb. 20 percig fog füstölni kicsit büdös, de hadd tanulja meg a qrva kölök, hogy az élet nem habostorta meg így köv. alkalommal nem akar majd füstölőzni
Egyrészt gyerek ötlete volt, másrészt a gyeptégla és a kerítés is kifogástalanul sikerült
Mondjuk bele is adtam 110%-ot
nem hadászati füstölőt akarok ini
másfél méter réz cső feltekerve, gáz forrasztóval hevítve aztán kis mókolással spriccelős flakonból mehet bele az áldás
érdemes a tekercs elé egy visszacsapó szeleoet tenni a tekercs végét úgy összenyomni hogy 1-1,5mm lyuk legyen csak
1-2ml petróleummal olyan füstöt csinál hogy mindenki a fulladás határán lesz a szobában
Az előbb írtad, hogy lövésed sincs hozzá... milyen alkotás öröme? Hogy veszélyezteted a gyereked testi épségét? Láttuk mire vagy képes 10 db gyephézag téglával és 100 db kerítés leccel.... vegyel inkább egy jó minőségű füstgépet a gyereknek, akkor talan túléli az apja hülyeségét....
Igazából maga a gép sem drága, de akkor elmaradna az alkotás öröme
is
mindenre is
most dobtam ki egy teafőzőt abban ilyen van
még az eljegyzésünkre kaptuk azóta is a dobozában volt
Fiatal koromban füstgépet a fireblade105-éehez hasonló módon csináltunk, csak nálunk a bojlerfűtőszál helyett villanykávéfőzőnek a fűtőcsöve volt. Annak az volt az előnye, hogy a cső egyben volt a fűtőszállal, emiatt hamar is melegítette a folyadékot. Akkoriban simán lehetett venni fillérekért füstgépbe való folyadékot, szerintem most sem lehet drága.
Varsázik
baszod ez akkora, hogy beleszorul a hal mert megpróbál rajta átmenni
Gondolom annyira hogy elpárologjon.
Márnára :-) ?
erre gondolok én is azért is írtam amit írtam. Egyáltalán hány fokra kellene ezt a folyadékot melegíteni? meg mi lenne a fűtőközeg?
Mondjuk az jo buli lesz amikir pipiéknél mindent átjár és örökre a butorba falakba ivodik valami borzalmas büz aztán kigyujtja a házat, hacsak mindjárt az elején agyon nem bassza az áram a néprajzos hülyét
füstölőt egy szárítógép fűtőszálából kell csinálni
akikor izzik spiccelni rá a glicerint
aromát kell hozzákeverni és nem lesz nagyon büdös
új projekt
dunára 180g feeder kosár
Viz nélkül.szétég elég hamar. Nem léghütésre van méretezve.
lusta vagyok megcsinálni készre
20 db 1mm vezeték van benne meg lehetne csinálni kapcsolót aztán lehet szabályozni az áramot vékony anyagnál 10 szál dolgozik vagy ilyesmi
ők mindig home office-ban vannak... csak más-más helyen....
lakástűztől nem félek van itt annyi tűzoltó, majd onlájn segítenek