Haverral beszéltem ma.... holnapután megy a 2. oltásra.... mondom hogy-hogy? Azt mondta hívták.... 40 éves, egészséges, sportos.... ennyit az oltási tervről
Te jó Isten Ennyi csicska, tanulatlan barmot o nemet elit gimnáziumba járt 8 osztály egyáltalán sikerült? Bevallom nem tudtam végignézni... nem a téma miatt, a sok gyökeret nem bírtam
A helyzetről...
A hét derekán szólt be egy fickó, hogy felesége 32 hetes terhes, és valszeg kovidos. OK eljárás indul, teszt, pozitív, karantén, stb. neki meg betegállomány, hogy ápolhassa otthon.
Ma volt bent, hogy kell neki hosszabbítás... az asszonyt megcsászározták Pesten, gyerek újszülött intenzíven, asszony kardiológia intenzíven, senki sem tudja, megéri-e a holnapot.
Na mindenki eldöntheti, súlyos-e a helyzet... 30pár éves...
Ez a bezárós renccer nyilvánvalóan hibás - de senki nem talált még ki jobbat. Egyébként más országokban szigorúbb. Neked pech, hogy pont érint - minket meg sajnos nem
Rövidítve.
Meg lehet győzni, de nem neked, mert te hülye vagy hozzá, én meg benne vagyok napi szinten. TE biztosan nem fogsz meggyőzni.
Nem tudom, mit küldtél Levinek, ő is azt írta neked, amit én, azt átugrottad? Ilyen határozatból van itt kb. 100 db a gépemen... ugyanis amit a beteg kap, azt nekünk is megküldik.
Nálunk nem volt karanténban senki, mert mi nem voltunk betegek Fiam barinője (élettárs) most benne van, Pesten.
még az is lehet, hogy így van De akkor azt mond meg miért csak nekem kell lenni bezárva meg néhány szerencsétlennek és miért nem rendelnek el már párhuzamba totális kijárási tilalmat ha ennyire szar a helyzet?
Nem, eleinte szórakoztat, aztán fáraszt, csak a végén bosszant. Ezt a 3. szintet nehéz nálam elérni, mert ahhoz tisztelnem kell a partnert. Esetedben ez nem fenyeget.
Kötözködés.
Hát bemásoltam amit a S.O.T.E. leirt, és a saját tapasztalatomat, és lehurrogtál.
Ki is kötözködött?
Téged nem lehet meggyőzni.
Egyébként nálatok senki nem volt otthon karanténban ugye?
Nálunk voltunk.
Levinek elküldtem a határozatot.
Mi kell még neked?
De azt piszkosul felfújták valamiért.
A langyi Márkkal senki nem foglalkozik.
Lakatos langyi Márk is így kaphatta meg.
https://www.szeretlekmagyarors...
Nagyon súlyos.
Anyám is kórházba került.
Ezért szólj a főninek, hogy hibásnak tartod a rendszert!
A hét derekán szólt be egy fickó, hogy felesége 32 hetes terhes, és valszeg kovidos. OK eljárás indul, teszt, pozitív, karantén, stb. neki meg betegállomány, hogy ápolhassa otthon.
Ma volt bent, hogy kell neki hosszabbítás... az asszonyt megcsászározták Pesten, gyerek újszülött intenzíven, asszony kardiológia intenzíven, senki sem tudja, megéri-e a holnapot.
Na mindenki eldöntheti, súlyos-e a helyzet...
Jobb lenne, ha a házadon dolgoznék egy pár percet?
Csodálkozol?
Tele vagyunk ilyenekkel, mint te
Ebben milyen összefüggés van megint?
Ja semmilyen?
Meg lehet győzni, de nem neked, mert te hülye vagy hozzá, én meg benne vagyok napi szinten. TE biztosan nem fogsz meggyőzni.
Nem tudom, mit küldtél Levinek, ő is azt írta neked, amit én, azt átugrottad? Ilyen határozatból van itt kb. 100 db a gépemen... ugyanis amit a beteg kap, azt nekünk is megküldik.
Nálunk nem volt karanténban senki, mert mi nem voltunk betegek
Próbálkozz csak!
Énn állok elébe
Hát bemásoltam amit a S.O.T.E. leirt, és a saját tapasztalatomat, és lehurrogtál.
Ki is kötözködött?
Téged nem lehet meggyőzni.
Egyébként nálatok senki nem volt otthon karanténban ugye?
Nálunk voltunk.
Levinek elküldtem a határozatot.
Mi kell még neked?